Şaka mı bu?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve NavySEaL tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NavySEaL

NavySEaL User

Calypsonun hiç bir ödül vermemesi? Bu nasıl etkinlik ya anlayamıyorum abi bir platform 3. defa yaptığı etkinliği nasıl beceremez?

2. deme oyle deme adamlar mesgul baska ıslerı var etkınlık oyunmus pek zamn ayıramıyorlar onlarda haklı :D

3. Aynen öyle hata var calipsoda

4. xperia35

xperia35 User

bi etkinlik bitmeden diğeri başlıyor normal tabi çok yoğun çalışıyorlar

5. hakikatten tr2 de kestik vermedi inci falan. bu nedir

6. arkadaşım yoğunlar madem betayı neden kurdular ilk orda bu hataları gidermeleri lazım saçma yani ben ody kesim calipso çıksın incim gelmesin oh ne ala

7. xperia35

xperia35 User

giden gülleye yazık oldu

8. Bi reset gelir herhalde.

9. razor

razor User

Düzeltilmesini Ricaa Ediyoruz.................

10. Calypso neden ödül vermedi lütfen gereken yapılsın şuanda yazanlar en az 1mil can almıştır eger 1 mil can alana bir şey vermiyrsa siren keselim daha iyi

11. clypso cıkaracaz diye 100bin kalp kırıcı gülle harcadık ts de herkes. clypso cıktı inci vermedim. 100bin güllemizi geri istiyoruz kod hazırlayın bu hata yüzünden mağduruz.

61_sena_61 bunu beğendi.
  12. NavySEaL

NavySEaL User

nerde okudun ? ole bi sey varsa sacmalığın dibine vurmuslar

13. %3 canını almak lazım yazmıslar tsde birisi ilk çıkarttıgı için gelmiş

14. aynen katılıyorum kardeşim

15. cilalı çalışmıyo... yüzde 5 hasar azaltma çalışmıyo.. calypso inci vermiyo... lütfen düzeltin

16. BIRAKTI

BIRAKTI User

bu calypso inci vermiyor düzeltin şu sorunu magduruz... kod gönderinde zararımızı telafi edelim en azından teselli olsun

17. 50 bin gülle attım calipsoya ody kesmekte cabası ama gel gör ki hala inci yok

18. 61_sena_61

61_sena_61 User

arkadaşlar en az yüzde 3 hasar vermemiz gerekmekte imiş. peki yüzde 3 lük hasar yaklaşık olarak kaç can eder ?

19. 7.5 m

20. öyle birşey yok. %3 hasarmış falan filan. etkinlik ss de yazmıyor öyle birşey. ayrıca 30 gemi kestik. gene ödül vermedi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.