Şaka heralde...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *-*-*Asi61*-*-* tarafından 2 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a konuyu nereye acacagımı bilemedim önüme gelen yere actım bu yüzden bu nedir ya dünyanın mojosunu incisini atalım zorla yengeç acalım 40 dalgayı vuralım verdiği ödülü görünce ekrana o değilde küfür yazsa ancak bu kadar zorumuza gider 3 ay işinde vurduğum 10 yengeçten 2 darbe 3 %7 5 kere ısınlanma ki bu ısınlanmaların 4 ünü 2 gün içinde peş peşe aldım buna artık şans demek gelmiyo işimden bu başka bişey ama çözemedim artık yengeçten nimet cıktıgı şehir efsanesi gibi geliyo bana bunlara bi düzenleme getirilmeli bu kadar zorlanarak açıp yaptıgımız bi haritada böyle basit bir ödülün olmaması lazım ısınlanmayı verecekseniz artık basak mı caprimi verecekse versin ama yengeç değil yani ...

2. Ben yengeçten 1 senedir kristal nimeti alamıyorum. Bence çıkma şansını %1'e indirmişler :(

3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bunu sistem otomatik olarak ayarlamaktadir biz birsey yapamayiz ve ayriyetten kelimelerinize dikkat ediniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.