Sailmaker (Yelken Tamircisi) Acilll

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tragula tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tragula

Tragula User

Arkadaşlar bir şey sorucam bende 3 elit yelken var vipim var yelken tamircim var yelken tamircisi tamir yaparken elit yelken için inci alır mı

2. duyurular bölümünde açıklaması mevcut

3. Tragula

Tragula User

anlamadım ben anlıyayım diye buraya konu açıyorum sen bana duyurularda diyorsun

4. vip yok ise inci karşılıgında var ise inci almıyor

5. Tragula

Tragula User

teşekkürler

6. Selam Korsanlar

Hasarlı yelkenlerinizi otomatik tamir olması için oyuna yeni yelken tamircisi eklenecektir. Eğer vip üye değilseniz, altınlık yelkenleriniz normal maliyetine tamir edilecektir. Elit yelkenleriniz ise yelken başına daha düşük maliyetle 33 inci karşılığında tamir edilecektir. Şayet geminizde yeklen tamirine yeteri kadar inci yok ise yelken tamircisi hesabınızda olduğu kadarını alacaktır. Eğer yelken tamircisinin yelkenlerinizi tamir etmesini istemiyorsanız oyun sayfasından kapatma imkanı mevcut olacaktır. Eğer vip üye iseniz , yelken tamiricisi yaptığı tamire karşılık herhangi bir ücret almayacaktır.

duyurularda yazıyor

7. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

evet geminizdeki yelkenler eger elit ise 3 tanesini toplamda 99 inciye tamir eder.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.