Safanad Sikkesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve göktürk tarafından 2 Ağustos 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. göktürk

göktürk User

Merhaba herkese kolay gelsin.Bilindiği üzere en son 50 direk yeri arttırıldı ve bunun için maalesef 1,000,000 Safanad istenmekte ve bunu kasmak ise maalesef epey zor ve paketlerden de alalım desek dahi bana göre dalga geçer gibi gıdım gıdım verilmekte.Sistemlerded de kasalaım desek onlar da çok az vermekte 41-45 arası sistemler ortalama ele geçirme ve son atışla beraber 13-14 Safanad vermekte eğer bunu 46-50 arası kasmak istersek sistemi bitirsek ortalama 26 Safanad vermekte.Görevler de keza bu şekil de bana göre aşırı zararlı 100-200 ve 400 olacak şekil de Safanad vermkete ödül olarak ve her şekilde de kasmak epey zahmetli ve uzun bunun için sistemlerin,npclerin,görevlerin ve de paketlerde ki Safanad miktarlarını arttılması gerek.Ekstra olarak gerekirse yeni tılsım haritaları ya da var olan haritalara ek ödül olarak getirilebilir. Ayrıca etkinliklerde de verilmesi lazım.Daha çok fikirlerde de olabilir bence.

2. Safanat kasmak taç kasmak yulong kasmak hepsi zor çünkü az veriliyor etkinliklerde artırmak gerek. Ayrıca 45 ile 50 lvl gemilerin verdiği yulong ve safanat en az 3 kat artırılmalı 5 mil canları var verdiği ödül malum birde 45 50 lvl gemi vuruşları düşúrülmeli çok fazla vuruyor. Oyunda yaşanan eksikleri söylemek bile istemiyorum.Eskiden yüzlerce oyuncu olurdu şimdi toplasan 100 oyuncu yok tr servırında bari bu oyunu oynamak isteyen oyuncularî zorlamayın onlarda giderse oyun resmen çòp olacak kolay gelsin...

3. 10 k ıtıbarları yaptıgımızda aslan harıtasında 8 saat kastıgımızda 10-15 k yulong verılıyordu ılk cıktıgında sonrasında bu oranı dusurduler sımdı 3-4 k zor kasabılıyoruz , yakındada chichi harıtasında safran verılecek mantıken ama bu ıtıbarı kasmak 46-50 arasındakı sıstemlerden olusacaksa cok sacma ve asırı zor bır durum olur çözüm olarak oyundakı npc odullerının duzenlenmesı şarttır veya aslan harıtasında safranda kasabılmelıyız sıstemlerden ama tabı bunlar gercek olmayacak dusunceler paralı paket dısında zor kasılır

4. Zaten bu para olayı ve oyunda o kadar eksiklik varken hala yeni paketler yeni toplar yeni yeni itemlerin çıkmasî bitirmedimi eskiden oyuncular topları fuller geri kalan inciyle gülle alır sabah akşam savaşırdık şimdi sadece top paketlerinin hızına yetişemiyok her ay paket çek ver 500 bin tl savaş desen yok anca kasıl eskiden çektiğim inci paketi kadar para bilem vermiyom savaşacak gülle bulamazdık şimdi oyuncu bulamıyoz herkez ya otamatik pilotta yada görev yapıyo savaş varmı yok o zaman paket çekmenin bi anlamı yok şu yeni itemlerin çıkmasına bi son verin top genişletme yerleri her şeye oyunu daha rahat oynayacak bi vaziyete getirin bak nasıl savaşlar oluyo keşge tüm görevleri kaptan yapsın yenilikler bir müddet gelmesin eskilerle idare edilimde savaşalım bizde oyuncu oyundan zevk alsın yoksa görevi yap otomatik pilota al koltuktan kalk git oluyo oyuncu ts ye bilem gelmiyo güzelim oyun ne hale geldi hayırlısî ne diyeyim..

5. baba34_foo

baba34_foo User

Allah aşkına çok haklısınız ama n'olur imla kullanın, ne demek istediğinizi anlayana kadar yoruldum. Bu arada naçizane bir tavsiye vereyim. Yağmacı güllesi çıktığında fener yağmacı + kanasusamış 40-45 arası npclere 2 atış yaparak hızlıca safanad kasabilirsiniz. 40-45 Arası sistemlerin vuruşları düşük. Fener taktığınızda da çok yükselmiyor, seri kasabiliyorsunuz.

delibalta7 bunu beğendi.
  6. Değerli bir gülle olan yağmacı güllesini neden normal npc için harcayayımki? Havaiyle kasılın, çok zamanınız var; artı etkinliklerde de safanad sikkesi kasabileceğiz...

-onur824- bunu beğendi.
  7. baba34_foo

baba34_foo User

bu oyunda artık hiçbir şey değerli değil