Sadece trlerde ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve jön tarafından 13 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jön

jön User

Adminler ve mod arkadaşlar,
    Şurada açtığım konuda sporta yazın veya duyurudaki linkleri kopyalamayın !!
    Gemiler banlandı tabikide hilenin sonucu bandır. Kimse burda ağlamasında açın diye ama neden sadece tr serverları özellikle TR2 de bu kadar çok ban oldu. Ben anlamıyorum, TR2de oyun admini belirli alyanslarla muhabet eder, taraf olduğu bir aşikar bilmeyen yok zaten, fakat nedense bu yapılanlar hep Türklere yapılıyor. Hiç bir yabancı serverda bu kadar ban olmadı ve bütün gemiler hileli, ben açık konuşuyorum server değiştiriyorum. Ama burda arkadaşlarda bilgilensin istiyorum. Birtek tr serverlarında gemiler kapanmıştır.

Bir konu daha şu anda oyunu oynamaya devam ediyorum ama hiç bir tat yok ve online sayısında büyük bir düşüş oldğu dolu serverdan boş haritalarla belli oluyor. Her neyse bu zaten bizim problemimiz değil,
    Kolay gelsin.

2. YABANCI SERVERLARDA BAN YOK TARAMA YAPILACAK DİYORLAR YALANDAN BAŞKA BİŞE DEGİL ŞİKAYET EDİYORUM SONUÇ YOK EGER BAN ATILMAYACAKSA HİLE YAPMAYANLAR OLARAK OYUNU BIRAKALIM DAH İYİ KESİN BİLGİ VEREMİYOLAR LİNK PAYLAŞIP DURUYOLAR

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

oyunu takip edin bannlamaların olacağını göreceksiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.