Sadece Seafight Forumunda...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 亗Λ.Я.Ξ.S.™亗 tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle

Adminlere şunu sormak istiyorum diğer forumlarda adminler kendilerini tanıtıyor resimlerini atıyorlar isim soyisim nerde yaşadığını bile yazıyor tanıtma kısımlarında bizim forumda niye adminler gizli ?

Kullanıcı Köşesi > Kim Kimdir kısmında bile Takım var fakat kendisini tanıtan yok bakıyorum profiller gizli birde diğer forumlara bakıyorum oyuncularla muhabbet bile ediyorlar sanarsınız ki MİT ajanları forumda admin mod olmuş... Buna bir bilgi getirirseniz sevinirim..

2. Öncelikle konuya muzdarip olan herkese iyi günler dilerim;

Daha önce farklı şirketlere ait browser tarzı oyunlarda yöneticilik yapmış biri olarak söz alıyorum.

Bizzati ben ve beraberinde çalıştığım takım arkadaşlarım pekçok kez sorun yaşamıştık. Kaldı ki bu tarz oyunların yöneticiliği amme hizmetidir hiçbir kar gütmez. Yönetici olmak için şirketlerin belirlemiş olduğu bir VGS ( Veri Gizlilik Sözleşmesi ) mevcut ve her yönetici adayı şirketin belirlemiş olduğu kaideler içine çıkması katti surette yasaktır.

Durum böyle olduğu halde yöneticiler pekçok kez insiyatif almış kullanıcılar ile çok samimi ve içten davranmışlardır. Fakat bu durum zaman zaman yanlış anlaşılıp abartılıyor ve zamanla yöneticilere uç boyutlarda etkileri oluyordu.

O sebeple sanıyorum ki Seafight yönetimide bu konuda kullanıcıların haberi olmadan kendi içinde bir karar almış ve uyguluyorlar. Tabi bu kadar sıkı ve gizli bir yönetim olması iyimidir tartışılır ama fazla sıkı fıkı olmadan işlerini yapıyor olmalarında bir sakınca görmüyorum ben şahsen.

Saygılar

_oness_ bunu beğendi.
  3. kardeş diyelimki sen bu forumdaki adminleri tanıyorsun onlarla çok içli dışlısın ve gidip ondan bir oyun malzemesi istedin adminde kurallara aykırı olduğu için vermedi sen adminin resmini görmüşsün adresini biliyorsun oyun malzemesi vermedi diye gidip ona zarar verebilirsin sırf bu yüzden bile olsa adminler adreslerini resimlerini isimlerini forumda paylaşmaz

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

yetkililerin insiyatifindedir bu karı onlar verir.. herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Neden mi yok, size kısa bir örnek vereyim

Sadece birşekilde adımızı öğrenen ve nickimizi kullanarak TS lere girip kendilerini gerçek bizler gibi göstermeye çalışan bir çok kişi mevcut, bu tarz kişiler varken neden çıkıpta herkese açık bir forumda kişisel bilgilerimiz ile ilgili bir açıklama yapalım ki?

NavySEaL ve NoMercy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.