Sadece gercek yetkililer!!!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve forumaccount121 tarafından 22 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben boyle birsey gormedim duymadim( sasldece oyunda yetkisi olan admin vs cevaplasin lutfen)) bana mail atiyorsunuz yeni server actik girin bakin diye giriyoruz bakiyoeuz hesabimiz kapaniyor nerden bilcem ben her dakika forumu incelemeek zorundamiyim yaziuorum supporta ingilize yaz diye seninki o diyo adamlarda 1 milyon tane sey konusmusum onceden supportumduda sjmdi supportum simdi degilmi iingilize yaziyorum birsey yok ortada sonra tekrar turke yaziyorum artik onlar size islem yapmis deniliyor 2 gundur magdurum restart geliyor gelisme yok lutfen artik acin sunu

2. Yeni server mı ? hangi yeni server ?

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Dün de yazmıştım size, sizin teknik bir destek almanız lazım ve eğer böyle bir destek verebilecekse size support verir o yüzden support a yazin diyoruz. Sizi de kimse suçlamiyor o server a tikladiniz diye.

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

ID numaranızı yazın halen düzelmedi ise. Ayrıca evet sürekli foruma girip duyuruları takip etmek zorundasınız.

Esesli69 bunu beğendi.
  5. Büyüksün reyiz :D

Esesli69 bunu beğendi.
  6. DanceCZ

DanceCZ User

Kimse takip etmek zorunda değil kusura bakamayın bana mail atıp yeni server açıldı ne duruyosun başla diyosunuız sonra girip bide forumumu kontrol edeyim

7. DanceCZ

DanceCZ User

Geçen aylardaa gelen 1 etkinlikte 3 günlük etkinliğin 3 . gününde bilgi vermiştiniz hatırlatayım dedim

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sonra aleyhine bir durum olursa yok ben görmedim foruma girmedim demezsiniz.

Hangi etkinlik ?

9. selam kolay gelsin futbol güllesi ile 2 katı vurma ne zaman düzelicek acaba bilginiz varmı. ?

10. Esesli69

Esesli69 User

Düzeltildiği zaman duyurulur takip et forumu. Ayrıca niye bu konuya yazığını anlamadım :D