Saçmalıklar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BüRKüT* tarafından 31 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BüRKüT*

BüRKüT* User

Yahu bu seafight nin nasıl bi oyun anlayışı var anlamadım gitti.birçok oyun oynadım bu seafight kadar ilginç bir oyuna hiç raslamadım.Gemim 25 lwl üstü.Aşağıda savaş gerektiren bi durum oluyor.Aşağı iniyorum bu bizde vcm bloodtank denilen lanet gemilerden kurtulamıyorum.Bu mevzudan gına geldi artık ya.Biri bi açıklama yapsın bir npc oyun gemisi,sistem oyuncuya neden vurur bunu yapan seafight mantığı amacı nedir biri nolursunuz açıklasın ya.Gemiler tamir olmuyor bu 21 e kadar vuran gemiler yüzünden.Yeter artık kardeşim.Şu npcleri düz yaparsın vurana vururlar.Aşağı inmeyin bunumu demek istiyosunuz.Öyleyse o haritalar bize niye açık kapatın gitsin.Aşağıda savaş oluyor bi bakıyorum 3 gemi bana vuruyor.21 den aşağısına inmek isteiyorum artık nefret geldi.Daha böyle yazacağım 500 tane saçmalık var.Yazıp dursak roman olur.Kapatın şu npc leri vurunca vursunlar yada aşağı inmemiz istenmiyorsa dolaylı yoldan iş yapmayın kapatın ada falan almayalım ordan,21 den aşağıda inmeyelim.

BLazes bunu beğendi.
  2. haklısın şu vcm gemilerinin vuruşları kapatılmalı 3 tanesi bi geliyor 36k can gidiyor

3. BLazes

BLazes User

Arkadaşlar haklı olduğunuzu düşünüyorum ama her levelin bir zorluğu olmalı Seafight'ın saçma bir iş yaptığını düşünmüyorum zira düşük haritalarda bahsettiğiniz yaratıklar var yani hepsi öyle değil benim önerim yaratıkların olmadığı veya vuramadığı güvenli alanların oluşturulması ister liman gibi isterse küçük küçük alanlar örneğin her mapte yaratıkların dalamadığı ve sizin ateş edemediğiniz bir bölüm 5*5 karelik veya pvp ye açık yaratık olmayan limanlar güzel olabilirdi. O kadar level almışsın Hoaydaa npclerin atışlarını kesin derseniz bu öneriniz kabul görmeyecektir fikrimce. Daha oluru olan fikirler sunmalısınız ki hem sizlerin hem ekibin işine yarasın. Teşekkürler.

4. BüRKüT*

BüRKüT* User

Kardeş o npcler nekadar vuruyor menzilleri nekadar haritalarda kaçtane birden geziyor haberin varmı.bilmeden konuşması kolay.birgün lwl arttırır aşağıda savaşma durumun olur ozaman tekrar konuşuruz.

5. atlas42

atlas42 User

Demek ki o haritalarda istenmiyorsunuz. Bana biraz mantıklı geliyor.

6. BüRKüT*

BüRKüT* User

büyük ihtimal öyle bi mevzu.bizde durduk yere pek inmiyoruz zaten.25 üstü adam oraya durduk yere.Ben oyunda 21 lwl altına pek inmiyorum zaten lakin gerekli durumlar oluyor.Misal adaya sıkan oluyo gidiyoruz.Filomda güçsüz arkadaşım oluyor ona yardıma gidiyorum gemi kasıyorum ama bu gemilerin menzili uzun bide fazla vuruyolar.20 ye kadar olan gemilerde hep vuruyor.savaşıyoruz batıyoruz gemi tamire basamıyor.sağdan soldan npc ler vuruyor.ilerisi gerisi full npc geminin yelkeni kalkmıyor.Kalkıncayada adam geliyor.gidin bi 15-20 haritalarında savaş çıksın görürsünüz bu dediğimi.Ben npc ilemi uğraşacam oyunmu oynıyacağım.