SAÇMA SAPAN DEBUFF SİSTEMİNİN KALDIRILMASI

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve cococola2022 tarafından 10 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

DEBUF SİSTEMİ KALDIRILSIN

1. EVET

2. HAYIR

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. atılan debuff tekrar ediyorum hatalı debuff uygulamasıdır bu hata kaynağının sorumlusu sizler ve yazılım ekibinizdir global 8 sunucusunun başından itibaren botta olan oyuncular 1 kere bir debuff almamış ve bunun yanı sıra debuff alan oyuncu 1392/643 CooooL 1392/41 •»ℛoєƙoє«• adlı oyuncu debuff cezası aldığı halde bu ceza uygulaması bu oyuncudan kaldırılmıştı geçtiğimiz zamanda bu tarz yaptırımlar oyuncu ayrımları adaletsizlik değil mi bu oyuncunun debuff kalkıyorsa bizimde hatalı olarak uygulanan debuff cezası kalkmasının neresi yanlış ?

2. haksız ban aldıysan dc den modlara yaz belki incelerler ki sanmıyorum çünkü her tarama sonrası adamlara önüne gelen mesaj attığı için pek iplemiyorlar artık haksız ban aldığına da pek inanmıyorum kanka ben yada filomdakiler neden şimdiye kadar hiç bir ban taramasında debuff yemedi gemini paylaşıma açtıysan senden başkası giriyorsa belki onun yüzünden yemişsindir

3. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Forum üzerinden ID atmanız bir işe yaramaz. Zira bu platform üzerinden hesabınız incelenmez. Hesabınızın incelenmesi için bağlı olduğunuz sunucu destek ekibine yazınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.