Saba Kazanı

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve __OktayıM__3 tarafından 31 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saba kazanı satın alma işlemi hala aktif değil sürenin uzatılması söz konusu değil ise telafisi ne tür olacak merakla bekliyoruz.

2. Ay sonunda olmuyor kral zaten

3. yok be dostum dünden beri almaya çalııyorum 2 3 gündür alınmıyor. Şimdi açıklanırsa haksızlık yapılmış olucak sonrasında Hamburg'a bir fax sonrasında bunu nasıl bildirmezsiniz diyerek verilen ödüllerin iptali tekrardan bir sarmal yanlış hatırlamıyorsam 3 kez oldu 3 ünde de düzeltildi hatta bir tanesinde bizzat şahit oldum. blackgold engin vardı mod görevden alındı izleyip görelim.Ödüller açıklandıgı an fax makinesi hazır bakalım

4. bu neye göre tasarım veriyor! dünyanın parasını harcadım vermemiş hayret bişey. bu parayı gemiye harcasam efsane olurdu saçma dağılım yapıyor nasıl sistem

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.