Saba Kazanı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve cemozen tarafından 13 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cemozen

cemozen User

Merhaba Arkadaşlar,

Kusura bakmayın, vaktinizi alıyorum, ancak yardım almam gereken bir konu var. Oyunda yeni olduğum için saba kazanı nasıl yapılıyor ve nerede yapılıyor? Kraliyet nimetini oradan mı alabiliyoruz? Bu konu hakkında bilgi alabilirsem çok müteşekkir olurum.

Aşagıdaki linkte içerigi hakkında bilgi mevcut ama nasıl yapıldıgı hakkında döküman bulamadım.
    https://board-tr.seafight.com/threads/saba-kazani-ekim.99647/#post-569373

Saygılarımla,

2. Merhaba @cemozen,

Marketten Vanhu Kutuları alabilirsin.

Vanhu kutularını açmak için ise herhangi bir güvenli limana gitmeli ve aruba kazancısına tıklamalısın. Ardından saba kazanı sekmesine geçip ritüeli başlat. Direkt kutuları açabilirsin. Bu neticede kutu açtıktan sonra ay sonunda sonuçlar açıklanınca kraliyet nimeti kazanma şansın olacaktır.

Saygılarımla,

Revenge

3. cemozen

cemozen User

Çok teşekkür ederim, sadece bu şekilde ilerliyor değilmi? Gemi ile herhangi bir aktivitesi yok diye anladım.

4. -LegenD-

-LegenD- User

Hayır sadece alıyorsunuz ve sistem sizi çekilişe sokuyor.

cemozen bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.