S Filosu Filoca Acık /Hile Kullanıyor

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 23 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. daha öncede başıma geldi bu 5 yada 6. direk filoya ithamda bulunmak istemiyorum ama tesadüfi olarak topluca birşey yaptıklarında şüpheli davranışlarını seziyorum bazen birbirlerini batırıyorlar aralarında birini batırdığımda sonraki vuruşlarım bir anda yüksek derecede artıyor 110bin ile vurdugum patlayan gülle 147 bin e 120 bin vurdugum ucurum güllesi 220 bin e cıkıyor ilk defa bu gün oyunculara 220 bin vurdum
    daha önceden isim almadım ancak aklımdayken bu 2 oyuncunun isimin aldım
    hangisinde geldiğini bilmiyorum bu oyuncuları batırdıktan sonra vuruşum muazzam derece arttı. taki ben nereye kactıysam gelip buldular o vuruş gidene kadarda batırmaya devam ettiler ve kayboldu
    2019-11-23 21:38:00 ζαƦρҽƊιҽϻ adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    2019-11-23 21:36:57 adlı oyuncunun gemisini batırdın.

bu olay benim cok sık başıma gelmeye basladı ama farklı zamanlarda denk geliyorum S filosundan birini batırınca oluyor topluca bu filonun incelenmesini rica ediyorum oyunculara ve npclere vurdugum anormal hasarlar loglarda gözüküyorsa bakmanızı rica ederim batırıldıktan sonra kaybolmaktadır sanki elden ele gecen görünmez buff var gibi

2. Selam,

Konu ile alakalı şikayetiniz varsa bunu forum üzerinden değil, Destek ekibine yazmalısınız. Forumdan gemi incelemiyoruz. Forum, Sohbet ve Support ayrı platformlardır.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.