s.a

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *j*j* tarafından 26 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *j*j*

*j*j* User

adminim bi sorum var ben bu giriş taşlarını bi gemideki sadece altın sarısı taşı mı değişe biliyorum yoksa hepsini değişebiliyormuyum.mesela şeytan kanadının top hasarını ve dp puan taşını seahawk'a aktarabilirmiyim.ben yapmaya çalışırken ki yapamadan 20k inci boşa gitti.yardımcı olursanız sevinirim.forumda sabit bilgi olarak bulunuyor ama sadece o sarı taş değişimini gösteriyor bu yüzden bunu sormak zorunda kaldım.tşk kolay gelsin.

2. yumi

yumi User

aktarabilirsin ancak seahawk tasarımının saldırı slotlarından birini ve savunma slotlarından birini boşaltman lazım. top hasarı saldırı slotuna dp ise savunma slotuna konuyor. gemide 2 saldırı 2 savunma ve 1 özel slot var. ancak örneğin savunma slotlarının ikisinede dp koyamıyorsun saldırı slotlarının da ikisine birden 2 ayrı top hasar taşı koyamıyorsun.

3. Selam

gereken cevap verildiğinden konuyu kilitliyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.