rutbeler ve bitmeyen oyun sorunlari

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve âyı.ß0qân-Uqu® tarafından 17 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa ilk oncelikle rutbe sorunuyla basicam konuya nerdeyse 1.5 yildir rutbe sorunu devam ediyo bi ara duzeldi yeni sistem cikardilar yine sorun devam ediyo simdi benim anlamadigim sey ben bosuna mi o kadar Tp kastim bi rutbe icin 1.5 devam eden sorun nasil duzeltilmiyo lwl ler falan cikartiniz 25 lwl iyi guzel de orda etkinlik atilmiyo sonra su yeni petler gemimin cidi dusus var critic acisinda cozemiyorum oyunu ne yapmaya calisiyorlar almanyadaki yetkililer bot vs oralara girmiyorum bile herkese normalmis gibi geliyo bu yazdigim sorunlari ne zaman cozecekseniz arada 1.5 yil gecti rutbe sorunu hala duzelmiyo botlar da oyle hileler vs girmiyorum bile oyunu brakali 4 5 ay oldu gemimde viplik falan kalmadi bile bu sorunlar duzelene kadar oyuna donmeyei karar aldim bakiyorum adam akilli etkinliklerde cikmiyo hep para uzerine eminimki oyuncularin 80 90% bu oyundan menmun degil neredeyse herkese gina geldi eskiden ts de 4 5 ay once 150 kisiden asaya dusmuyordu oyuncu sayisi simdi girdigimde 40 kisi falan bide yarisi afk kapatmis ses falan bilmiyorum ne yazacagimi hepsi bos botlar kapanicak falan hepsi hikaye yapiyorsunuz nasil ifade edicegimi bilmiyorum.. sonra diyorumki kendimi zamanimi bosa harcamisim.. kolay gelsin diyicemde yaptiginiz bisey yok sadece ayni cevaplar.....................

✭ζЄЯKЄŹ✭ ve *Sempatis* bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

>Öncelikle rütbe puanını cevaplayayım. Kastığınız tp ler neden boşa gitmiş olsun ki, her 60bin tp hesabınıza lvl+lig puanınızla çarpılmak üzere 1 puan veriyor. Boşuna kastığınız bir şey yok.

>Petlerin kritik açısından neyini çözemediniz ya da anlamadığınız yer neresi yazarsanız size yardımcı olabilirim. Hem artık kritik eğiticisi takabilirsiniz böylece azalmayı bırakın kritikleriniz artacaktır da.

>Oyunu 4-5 aydır oynamadığınızı söylüyorsunuz da, kötü etkinlikler olduğu kadar iyi etkinlikler vardı, ve etkinliklerle ilgili fikir ve önerilerinizi tartışma bölümlerinde söyleyebilirsiniz.

>Bot konusunda tarama yapılması bekleniyor, biliyorum zaman uzadıkça uzuyor fakat bizim elimizden gelen bir şey yok programcıların işi o.

3. Sayin modum rutbe puan artiyoda eyw ama rutbem gumus olmasi lazimken corsair cikiyo abd serverinde oynuyorum bu cok can sikici geliyo bana us2 de oynuyorum 800 mil tp var normalde rutbem gumus olmasi lazim 90% ihtimale ama rutbem corsair diye bisey cikiyo oyunda cok dusuk gozukuyo bu ne zaman duzelicek cozemiyorum bu sorun 1.5 yildir devam ediyo, bi ara duzeldi rutbeler yanlis hatirlamiyorsam 5 ay once falan sonra yeni sistem cikti gene bozuldu bidaha duzelmedi en yakin zamanda diyorlar almanyadaki adminler 5 ay bi rutbeyi duzeltemiyorsalar diyecek bisey bulamiyorum pet sorununu cozdum arkadaslar saolsun ts de yenilikler ilginc olmus pet tasi falan cikmis petlerimin dodgeleri 15% ten 11.5% donmus bunuda anlamadim su rutbelerde ishallah en yakin zamanda duzelsin artik su rutbemi gorim artik kolay gelsin

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Şeref salonunuzda rütbenizi ne gösteriyorsa rütbeniz odur. Şeref salonunuzun resmini bir atar mısınız orada farklı oyunda farklı mı gösteriyor?

5. daha oncededende bi konu acmistim rutbe eski haline donusun en azinda hatali gozukmesi yeni sistemi 5 aydir duzeltemiyorlar rutbemde yeni baslayan oyuncunun gibi duruyo...

6. ●ђр●

●ђр● Guest

yeni başlayan oyuncu gibi durabilir bunda bir sorun yok ki artık böyle, herkes korsan baronu, korsan prensi, korsan kralı rütbeleriyle dolaşmıyor.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

herhangi bir sorun yok rütbeniz ne gösteriyorsa oyunda da o.

8. Modum eskiden rutbem baron du az kalmisti gumus olmama ama tp 800 milion normalde gumus olmasi lazim ligim en ust ligdeyim cozemiyorum benim bildigim kadar rutbe hatasi devam etmekte siz duzelmis diyorsunuz herhangi bi aciklamada yok forumda

9. Nasil ya ben simdi anlamadimki us2 serverindeyim imkansiz bu benim boyle rutbem olamaz siralamam ilk 200 e girdim

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Tamam ama anlamıyorsunuz sanırım o dediğiniz şey eskiden kaldı, dedim ya yukarıdaki mesajımda artık herkes baron,prens ya da kral rütbeyle ya da sizin anlayacağnız şekilde o büyük ve yuvarlak rütbelerle dolaşmayacak. şuanki sistemde herkezin rütbesinin sizin gibi olduğunuz farkına varamadınız mı :)

11. Bgipatrona rica etsem ilgilenebilirmi bu konu hakinda artik boyle mi rutbelerimiz kalicak anlamadim ben cok saskinim sizin aciklamalarinizdan lutfen bigpatrondanda cevap bekliyorum ilgilenirse cok sevinirim

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  12. orasini biliyorum sayin mod herkes benim gibi dolasiyo eski haline ne zaman donucek onu sordum size yoksa bu sorun herkesde var ama ne zaman duzlicek diye sordum

13. ●ђр●

●ђр● Guest

Tamam bekleyin ondan da cevabınızı :) Ben son olarak toparlayayım

>>>Rütbe ile ilgili forumlara bilgi verilmemesinin nedeni hala rütbe ile ilgili çalışmalar yapılıyor olmasıydı. Eski haline dönecek diye malesef beklemeyin, şuan rütbe puanınıza göre ne aldığınız belli oyunda da ona sahipsiniz :)

14. Tmm dir sayin modum yardimin icin tesekur ederim konuyu kilitleyebilirsiniz kolay gelsin.

15. ●ђр●

●ђр● Guest

konuyu kilitledim Bigpatron zaten sizin ondan cevap istediğinizi gördüğünde yazmak isterse kendisi yazar, iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.