RUTBELER ne zaman düzelicek?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *_*ИİL●APO*_* tarafından 18 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu rutbeler aylar oldu düzelmedi.. bunun altından başka bişeymi çıkıcak acaba?yıllarca emek verip gecemi gündüzüme katıp HAK ederek aldıgım rutbem yok.. !!!ama seafight aleyihine bi bug olsa 15 dkk içinde çözerdi.. Ben rutbemi istiyorum.. serwer birleşmesi gibi bi durum var deniyor ?global serwerlar birleşicek deniyor?(seafight böyle birşeyi amaçlıyor olabilir mi?)KAÇ TANE GLOBAL SERWER VAR BİLMİYORUM AMA VAROLAN GLOBAL SERWERLAR birleştiğinde rutbeyi kaça bölücekler?umarım asılsız bi duyumdur.. eger böle bişey olursa bu bi SKANDAL dır!Supporta MAİL ATTIM SORDUM.. HATA BİLİNMEKTEDİR ÇALIŞMALAR DEWAM ETMEKTEDİR CEVABI VERİLDİ.. çalışmalar ne zaman biticek acaba bilgilendirirseniz seviniriz:)

™EWA™ ve Aşkın. bunu beğendi.
  2. adminlerim bana cevap vermicekmisiniz acaba?

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ne diyeyim her hafta rapor ediyorum durumu bekliyorum sizin gibi 3 aydır. Server birleşmesi ise söz konusu değildir her söylenene inanmayınız.

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  4. Big patron simdi diyelimki sandiklar 10 biner tsne gulle veriyo hemde hepsi kac saniyede duzelir bu hata cok ama cok merak editorum sonucta kodlamada bir hata var ve duzeltilmiyo ve bu aylardir boyle cokmu zor bunu yapmak is gücü desen daha yine bir sey cikarma pesindesiniz hala bir hatayi ruzeltemediniz aylar oldu direk olay aylar behemont bugu inci aciklari aninda kapatiliyo bu hata neden hala duzeltimedi bi mantikli aciklama yapar misiniz

5. Aşkın.

Aşkın. User

kanka bunların ne yaptıklarını kendileri bile anlamış değiller :)

6. Ronin10

Ronin10 User

oyun çok yanlış ellerde...

7. benim anlamadıgım şu... zor olan nedirde rutbeler düzelmiyor..ben istemiyorum herkesi altın rutbeli görmek .. herkes yerini bilsin demi ama.

35~izmirli~35[zhr] bunu beğendi.
  8. Bence rütbe çok önemli değil ayrıca servır birleşimine ve global savaşlara ben açığım yani daha güzel olur bence düşünsene diğer servırların gidiyorsun adasını alıyosun BP yapıyorsun :)) oyuncu kalmadı BP yapamıyoz diyemiceksiniz işde gemiler doldu taştı olayı yok hergün 1 mil inci harcıcaksınız savaşlarda süper fikir bence :))

9. AKHILON

AKHILON User

duyum aldım 2017 ye girmeden halledicekmış:)

10. Umarım olur bak nasıl savaşlar olacak tr1 servırı tr2 be tr3 ile ittifak kurup avrupaya savaş ilan etmiş :)) vay be harita o kadar oyuncuyu kaldırırmı bilmem:)))

11. 6 ay dahamı beklicez yani??

12. güzel hayal:Dbiz burda avrupayla savaşıyoruz gücümüz tek başımıza yetmiyor tabiki destek lazım:D

13. rutbeler mi?anlayamadım pardon?

14. espriydi o yahu yavaş işleyişe bir sitem niyetinde :)

15. bu işin içinden başka bişi çıkıcak hislerim öle diyor:D

16. seafiht teknik olarak çökmüş durumda :) ama satış departmanı mükkemmel çalışıyor :)

özkantr ve 66hakan bunu beğendi.
  17. Rütbe çok önemi yok tek rütbe olmasın geminin taşları 18 olsun yeterli:))

18. onun içinmi herkesin gözü 1.sırada?:D

19. daha 150-160 kişilik savaşlarda bile oyun inanılmaz derecede kasıyor server savaşlarında imkanı yok kaldırmaz. Ayrıca daha tr serverları kendi içinde bile kanlı bıçaklıyken hayatta birleşmezler :)

20. ben tr serwerdan kaçtım globale ne birleşmesi yaa.. herkes kalsın kendi yerinde:)