Ruhların Takası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve independanceday tarafından 3 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Geride bıraktığımız Cassiopeia etkinliğinde karaborsanın 2 HAZIRAN GÜN Sonunda kapanacağını etkinlik detaylarında açıklamışsınız.
    Şahsen ben son günü bekliyordum Bufflarımı almak için diğer malzemeleri felan da almak için.
    Fakat ne hikmetse dün öğleden sonra girdiğim de ruhlarımın takaslanmış olduğunu gördüm ve hiç bişey almayıp beklettiğim ruhlarım Kabuk kırıcı güllesi ile takaslanmış.Bigpatron un Etkinlik postun da 3 Haziran lokal sunucu saati ile 12:00'dan itibaren takasların başlanacağı belirtimişti ki ben de bu yüzden 2 Haziran gün sonuna doğru ruhlarımı harcayacakken hiç bir bildirim yapılmadan 2 haziran gün için de ruhların takaslanıp hiç bişey söylenmemesi nedir ? Bu tamamen sizin sorumluluğunuz bildirimi erken yapmış olsanız ruhları harcayıp işimi bitirmiş olacaktım.Bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum.Benim gemim full ben ne yapayım kabuk kırıcı güllesini bufflarımı alamayıp diğer ögeleri alamadıktan sonra ? @Bigpatron

2. cαρτ

cαρτ Guest

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Haziran 2017
  3. Ne demek sizin yapabileceğiniz bişey bulunmuyor ? Oradakı açıklamalarda 2 HAZIRAN GUN SONUNDA kapanıcaktır diyip 3 Haziran öğle saatinden sonra takasa başlanılacaktır denmiş ? ve ben de öğleden sonra geldiğim için iş işten geçmiş olmuş.Ben dediğiniz gibi orada 2 haziran gün sonu olarak biliyorum sabahın köründe kalkıp forumda bunca zamandır olmamış bi olay kalkıp ruhlar erkenden takasa başlanılacak mı diye sürekli kontrol mu edeceğim ? Loglardan benim ruh değerlerime göre bufflarımı vermenizi rica ediyorum ben hiç bir buffumu almadım ki o kadar menzil kıtabı rokette alacağım halde son gün alırım dedim nereden bilebilirim sizin bir gün öncesinden takas işlemine başlayacağınızı ?

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sizi anlıyabiliyorum fakat konunun duyurusu yapıldığı için size bu konuda destek veremeyiz.

İyi Oyunlar.

5. Keşke gerçekten anlayabilseydiniz sadece lafta kalmasaydı.Aynı durum sizin başınıza denk gelse ne düşünürdünüz ? Herkes her dakika forumu takıp edecek diye bir şey yok.Etkinlik postunda yazılmıs ne zaman gün sonuna kadar açık kalacağı ve bunca etkınlıkler oldu ben böyle bişeyi hiç görmemiştim.Şimdi soruyorum o kadar kastığım ruhlar suan herkeste bufflar var ben kimse ile savaşamıyorum çok çok fark ettiriyor ki alacak olduğum ama alamadığım kartal gözü ve roketleri saymıyorum.Lütfen gemime ruhlar ile takaslanmış kabuk kırıcı cephanesını istemiyorum ne kadar gülle geldiyse geri çekin istemiyorum güllesini vs.Kendi isteğim bu yapabilirsiniz girin gemimde ne kadar kabuk kırıcı var ise alın arkadaşım istemiyorum ben böyle bişeyi.

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Bu konuda yardımcı olamayacağız. Konu kilitlenmiştir.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.