RUHLAR YOK

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by ZooM, Jun 2, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ZooM

ZooM User

İyi günler karaborsadan ruh satın al dediğimde sayfa açılmıyor.. İnci al bölümünden etkinlik kampanyalarına tıkladıgımda görünüyordu dün gece fakat bu gün yok neye istinaden kaldırıldı acıklamadada böyle bir bildirim yok. Sonuçta biz etkinlikte kasıp almak istediklerimizi alıp alamadıklarımızı ücret karsılıgında alıcaz mantığı olması lazım etkinlik bitti karaborsa açık ruh satın alamıyoruz ? Hata bendemi yoksa oyundamı

2. mamı_55

mamı_55 User

kardeş ruh cass. etkinliğine aitti etkinlik bitti ruh gitti hata bunun neresinde

3. ZooM

ZooM User

yazdıklarımı okumuyorsunuz sanırım siz ?

4. mamı_55

mamı_55 User

okuyorum ki cevap veriyorum. ruh satın al tuşu zaten bozuktu daha dün açıldı. etkinlik bitti ruh alma da bitti varsa kullanırsın. karaborsa her zaman etkinlikten sonra kapanıyo.

5. ZooM

ZooM User

yok yok ! gerçekten okumadan yazıyorsunuz :) Etkinlik varken ruh satın al bölümünü neden kullanıyım zaten ruhları kasıyorum. karaborsa 4'e kadar acıkmı acık ruh satın al bölümüde 4'e akdar acık kalıyordu dıger etkınlıklerdede ama suan oyle degıl. Karaborsa acık ruh satın al yok , aktif degıl ; ruhlar kaldırılmıs alınmıyor dahada uzatıyımmı arkadaşım ? bilginiz yoksa kirlilik yaratmayın okumadan cevap verıyorsunuz.

6. mamı_55

mamı_55 User

uzat arkadaşım uzat. sabaha kadar anlat burda. alacağın iteme ruhun yetip yetmeyeceğini önceden kestiremiyor musun ? ruhların neyle takas işlemi yapılacağı açıklandı daha neden satılıkta dursun anlatmak istediğim o

7. ZooM

ZooM User

Param bol 'kabuk kırıcı' karaborsadan inciyle almıyacam ruh cekıp onları gülle ile takas ettiricem bundan sizene ? :)

8. mamı_55

mamı_55 User

Paran bolsa burda bıdı bıdı yapma pazara çıktığında çek istediğin kadar gelip burda artislik yapma bana ! Haydi işine.

9. ZooM

ZooM User

İşte mantık olmadıgı için :D hem paran varsa çek diyorsunuz ''ruh yok dıyorum'' etkinlik bitti diyorsunuz karaborsa açık :D Sorun bu zaten siz bunu idrak edemiyorsunuz. Fazla meşgul etmeyin siz Yetkili birisi ilgilenicektir.

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Yok hayır hata sizde değil ben de göremiyorum ve bunun sorun olduğunu da açıkçası düşünmüyorum. Demek ki kaldırmışlar ödeme bölümünden, alamadıysanız sağlık olsun yapacak bir şey yok.

Last edited by moderator: Jun 2, 2016
  11. ZooM

ZooM User

Geri bildirim yapmanız mümkünmüdür ? yaklaşık 1.5 gün var. İşin açığı ben 'legbaları vudu rahiplerini' Etkinlik öğelerine eklerken bir yanlıslık oldu onlar kalktı dıye dusundum daha önce böyle olmuyordu çünkü

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Peki ben bir ileteyim ama dediğim gibi geri geleceğini sanmıyorum umarım yanılırım :)

13. ZooM

ZooM User

Teşekkür ediyorum İyi çalışmalar. Kilitliyebilirsiniz

14. ●ђр●

●ђр● Guest

iyi oyunlar :)

15. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Ruhlar geçen seneden beri etkinliğin bitmesine 1-2 gün kala satıştan kaldırılıyor. Bu bir hata değildir..

Thread Status:
Not open for further replies.