Ruh Takasları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ¨˜ˆ”°¹~•¸37¸•~¹°”ˆ˜¨ tarafından 2 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Forumda gördüğüm kadarı ile ruhlar:

Etkinlik sonunda elinizde kalan her lanetli ruh karşılığında 100 adet kraken güllesi , yine elinizde kalan her 4 ışık yayan ruh için 1 adet Asklepios yeteneği alacaksınız. Şayet elinizde 4 adetten daha az kalır ise yinede 1 adet Asklepios yeteneği alacaksınız şeklinde olcakmış.

Benim gibi tüm oyuncuların beklediği her lanetli ruha 1 kristal her ışık yayana ise 2 kristaldi , ancak yayınlanan takastan benim oldugum gibi tüm arkadaslarında şikayetçi olduğunu dusunuyorum takasta werılen elit ögeleri zaten karaborsadan alabiliyoruz bunların bize tekrar werilmesi çok mantıksız bunları isteyenler zaten karaborsadan kolaylıkla alcaktır.Benim ricam takas konusunun tekrar görüşülerek ruhlarımızın kristale dönüşmesi

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

10 günlük etkinlik 20 gün olarak yaşadınız bol bol item ve inci kazandınız bence sadece bu günler için teşekkür etmelisiniz.