Ruh Satışı Payment Error Hatası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Emniyet*Gücü44 tarafından 27 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ELİMİZDE IŞIK YAYAN RUH YOK YAĞMACI KARABORSASINDAN LANETLİ VE IŞIK YAYAN RUHLA ALINAN MALZEMELERİ TEMİN ETMEMİZ GEREKİYOR SATIŞTAYDI SABAH ANASAYFADA OLUŞAN SEBEPLERDEN DOLAYI SATIN ALAMADIK. BUNA ACİL BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜM BULMANIZ GEREK YA YAĞMACI KARABORSA SI AÇIK OLANA KADAR IŞIK YAYAN VE LANETLİ RUHDA SATIŞ EKRANINDA OLMASI GEREK.SADECE İHTİYACIM OLACAK RUH SAYISI 40 PARA İLE ALACAKTIM FAKAT ANASAYFA SATIŞ EKRANINDAN KALDIRILMIŞ.

ksr1907 bunu beğendi.
  2. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Öncelikle küçük harfle yazmanız gerek, forum kurallarına aykırı davranmamalısınız. Ne yazık ki satışlar sınırlı bir süre oluyor bildiğiniz üzere, bu durumu bildireceğiz, günlerdir satıştaydı biraz geç kalmışsınız. Yine de bir gelişme olursa anasayfanızda satışı tekrar görebilirsiniz. Aksi takdirde tek önerebileceğimiz bir diğer satışta daha erken davranmanız.

İyi Oyunlar.

3. @Janissary Efendim öncelikle ,yağmacı karaborsası açık kalma tarihi 30 Eylül diye forumda paylaşılıyor sabah bakıyorum ışık yayan ruhum eksik satın almaya çalışıyorum.Ama bana Payment Error hatası veriyor ve Öğleden sonra geldiğim sıra lanetli ve ışık yayan ruh satış ekranında kaldırılmış.Herhangi bir yerden temin etmemiz mümkün değil; sizden ve gerekli yetkililerden lütfen kısa zamanda bir çözüm önermenizi istiyorum.Saygılarımla hayırlı vazifeler.

4. @Janissary Cevap bekliyorum efendim. aynı yanıtı mı vericek siniz.

Son düzenlenen: 27 Eylül 2017
  5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Destek ekibimiz tarafından cevap verildiği için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar, iyi forumlar

siyahkartal~*~ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.