Rütbeler Nişanlar Bölümüne Eklensin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***ŞEHİTLERÖLMEZ*** tarafından 5 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

RÜTBELER NİŞANLARA EKLENSİN?

1. EVET

oy sayısı 10
    71,4%
  2. HAYIR

oy sayısı 4
    28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar

Rütbe puanları yükseldiğinden beri herkes ufak rütbeyle çirkin görüntüyle dolaşıyor geminin görselliğinide bozuyor benim görüşüm rütbeler nişanlarda olsun yani isteyen kullansın istemeyen saklı bıraksın herkes bu rütbeleri kullanmak zorunda değil ve gerçekten sistem çok kötü..

2. Öncelikle rütbe sistemi çok güzel ve olması gereken de bu sayılabilir işleyişteki hatalar dışında.

Ancak o rütbenin kullanılıp kullanılmaması oyuncuya bırakabilir. Kullanmayınca daha güzel olacağını düşünen oyuncu kullanmasın :)

3. baba34_foo

baba34_foo User

Rütbe sistemi çok güzel tek sıkıntı sürekli botta elit puan kasan gemilerin tüm iyi rütbelere sahip olması

4. hayır bundan 2008 e kadar gidelim serverda yine tek kuru kafa rütbesi belirli sayılarda altın rütbe belirli sayılarda gümüş ve baron vardı o sistem senelerce sürdü ve çok iyiydi bu şuanki misal diyeyim 400.sıradaki bir rütbe ozamandan 3.4.sınıf bir gemi sahip oluyordu ve şuan geçmişte sahip oldugunu çok ama çok zorlaştırarak önüne sunuyorlar belki bana bu yüzden çirkin geliyor genelde eski oyuncular böyle düşünüyor hp.sana şaşırdım şuan fakat rütbe sistemi düzelmiyorsa bile nişan bölümünde isteyenin kullanıp istemeyenin kullanmaması seçenek olarak sunulmalı diye düşünüyorum :)

5. Somberlain

Somberlain User

Rütbelerin kullanılması isteğe bağlı olması fikrine katılıyorum ben de. Şu an ki sistem bence de iyi.

6. oy olarak dillendirelim lütfen belki dikkate alınır

7. korsanlık tarihi de rütbede etkili olabilir.
    ne kadar eski oyuncu ise o kadar yenilere göre avantajlı olabilir. bu sayede yeni oyuncu ama bot ile ep ve tp kasan kişilerden daha üstün olabilir.

K~L~A~U~S bunu beğendi.
  8. Eskiden de bu şekilde küçük rütbelerle gezerdik niye şaşırdın ki?

Şuan rütbe sisteminde 3 sorun var:

1. Oyunu bırakan gemisini sattığı için yeni başlayan birisi yıllar da geçse güzel bir rütbe elde edemiyor. Aynı gemiler hep oynanmaya devam ettiğinden rütbeler hep aynı gemilerde oluyor.
    2. Botun önüne geçmedikleri için millet yüz milyonlar kasarken sıradan bir oyuncu yerinde sayıyor.
    3. Puan hesaplama türleri geliştirilmeli ve güncellik biraz daha ön plana çıkartılmalı.

9. doğru fakat sistem yinede çok aşırı ve aşırı zor

10. Rütbelerde birazda olsa geminin gücünü anlıyoruz bu yüzden kalması daha iyi olur gerek savaş puanı kasarken gerek birine saldırmak istediğimizde işimize yarıyan bir simge

11. güncel tutalım

.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Kasım 2017
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.