Geri bildirim Rütbeler Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TurkishMiLiTaRy tarafından 27 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar, rütbe puanı hesaplamaları geçtiğimiz haftalarda değiştirilmişti. Buraya daha önce bu konu açıldı mı bilmiyorum(takip ediyorum ama kaçırmış olabilirim) ama rütbe hesaplamalarındaki (Seviye+Lig)deki Lig tam olarak neyi ifade etmektedir? Kendi adıma konuşmam gerekirse lig sıfırlanmadan önce rütbe puanım 7.2Mdi ve bir üst rütbe için gerekli olan rütbe puanı 8.5M iken, lig sıfırlandıktan sonra rütbe puanım 9.2M oldu ve bir üst rütbe için gerekli olan puan da 9.5Me yükseldi. Bu durumda hesaplamalarda mı değişiklik oldu yoksa her ayki lig sıralaması puanımıza eklenerek devam mı edecek yoksa her ay güncellenecek mi?

Not: Bigpatron hakikaten seafight'ın altın rütbeyi geçtim, gümüş rütbeyi bana layık görmemesi beni üzüyor :(

İyi günler herkese.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Seviyeniz: bildiginiz kac lwl seniz o
    Lig puani: en alt lig 0, orta lig 1, en ust lig 2 puan

mesela 15 lwl baracuda ligi gemisi puani 15+2 den 17'dir.

orada gördüğünüz puan da üst rütbenize sahip en düşük kişinin puanidir. o puana erisirseniz onun rütbesi düşer, sizinki yukselir.

hesaplarda degismeler de normal olduguna gore puan degisimleri de normal.

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.