rütbe

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✭ζЄЯKЄŹ✭ tarafından 17 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. peki bilgiler için tşk ederim bu oyuncu 21 lwlde kalıcak görev falan yapmıyor takip ediyorum ben 25 lwl olduğumda ortada bukadsar fark varken bile bunun hiçmi değişmez rütbesi çünkü ilk 10dakiler hepsi 25 lwl ve bot gemileri epler tp leri çok zorumuza giden adam haritaya bile çıkmaz hep altın rütbe ve 21 lwl hadi beni geç lwlim düşük ama lwl çok olanda var az önce siz yazdınız 9.sıradaki 5milyar ep sahip dahada botçu olanı söyleyim 5.sırada epsi kat kat yüksektir 5milyardan ve 25 lwl odamı buna bişe yapamıyor :D

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Adam size sadece elit puanıyla neredeyse 2,4m puan fark atmış :D

O dediğiniz 5. sıradaki ise sizden 1 milyar tp az 1 milyar ep fazla hadi eşit sayalım yaklaşık olarak, adam 25 lvl ve korsan prensi.
    O zaman ne yapmanız gerekli, lvl atlamanız gerekli :)

şuanki rütbeniz kaç ise 24e bölüp 27 ile çarpın, 25 lvl olsaydınız puanınız kaç olurdu onu bulursunuz.

3. Şuan bu 6992816
    bu olurmuş 7866918
    yani altın rütbe alırım veya kıyıdan el sallarım :D çok tşk ederim bilgiler için

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  4. ●ђр●

●ђр● Guest

Zaten gümüş icin kac puan istedigi yazıyor sizde, demek onu geciyormussunuz.

Gumus rutbe olunca da altin icin kac ister onu gorursunuz :D

Rica ederim iyi oyunlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2016
  5. çok çalışman gerek:D

6. 17. sıradaki gemi nerdeyse 2 yıldır oynamıyorki adminim:)normal:D

7. ●ђр●

●ђр● Guest

http://www.bigpoint.com/seafight/board/threads/pirate-rank.1780/

Rutbe sistemi oyuna ilk eklendiginde (artik 2008 miydi neydi hatirlamiyorum) serverde kac kisinin rutbelere sahip olabilecegi de yaziyordu. Sizinle burada konusurken aklima gelmisti. Ve saka gibi bir rastlanti ile yabanci bir forumda taa yillar oncesine ait bu aciklamanin tekrar yazilmis oldugunu gördüm :) :)

Serverinizde rutbe hesabina katilan 1.000 kisi varsa sadece 1 kisi korsan prensi rutbesini alıyormuş :)

Bu mesaj da ek bilgi olsun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.