rütbe

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✭ζЄЯKЄŹ✭ tarafından 17 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diğer konuyu hemen kapattınız için burdan ulaşıyorum size hp admin konuları hemen kitliyorsunuz siz biraz açık kalsında herkez fikrini yazssın ..Ben glb4d 3.sıradayım 22lwl 4milyar ep 7milyar 950milyon tp lig en üst lig savaşpuanı 134bin ama rütbe korsan baronu sizce bu bir hata değilmi bence bal gibi hata inanmıyorsanız girin bakın gemime sonuna kadar rütbe hatası var diyenlere katılıyorum ...adamlar 10larda altın rütbe 20lerde gümüş biz 3.sırada hikayeden bi rütbedeyiz buda bana 5senelik kastığımın boşa gittiğini gösteriyor varsa anlamlı bi açıklama yapın ?..

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. ●ђр●

●ђр● Guest

Konuyu açan kişi istediği için kapattım. Sizin mesajınızı da buraya taşıyıp konu olarak açtım yanlış anlamayın.

Öncelikle o konuda yazdığım gibi rütbe sisteminde halen çalışmalar var deniyordu onu söyleyeyim.

Daha sonra ise bahsetmek istediğim şey, siz tp de 3. sıradasınız da 10larda olan adamın ep si daha fazla olabilir ki ep, tp ye göre 2 kat daha etkili.

Son olarak da söylemek istiyorum zaten denizlerin hükümdarı, kral ve prensten sonra sizin rütbeniz geliyor ki onlara sahip olan da birkaç kişi. yani siz de o serverde en iyi rütbeye sahip olanlardan birisiniz. şeref salonunuzda gördüğünüz puana ulaşınca da prens olacaksınız ve prens olan kişinin rütbesi barona düşecek.

3. korsan baronu neyine yetmiyor biz 7yıllık kasıcıyız bize verilen denizcilik
    biz napak ölekmi :)

4. ●ђр●

●ђр● Guest

9. sıradaki kişiye bakıyorum sizin üst rütbeniz korsan prensi.

6 milyar tp si 5 milyar ep si var
    e bir de 25 lvl

sırf lvl den size göre +3 fazlası var zaten

5. o seni ilgilendirmez ben emeğimin karşılığı istiyorum sen 1ayda 7/8m inci basıyormusn mojoya bas ondan sonra gel bana yaz lütfen

6. 18
    .sıradakineda bakabilirmisniz lwlden alamadığımı biliyorum ama okadar tp farkının hiçmi değeri kalmadı artık saçmalık ötesi

7. benim ne yapmam gerek

Rütbenin hesabı şöyle gerçekleşiyor:

( EXP / 60000 + ELP / 30000 + BP / 10 )
    *
    ( Seviye + Lig )

Denizci
    Toplam puan:
    1313334

Bir üst seviye için
    Korsan Adayı
    şu an 1474959 Rütbe Puanı'na ihtiyaç duyuyorsun

8. ●ђр●

●ђр● Guest

17. sıradaki kişi zaten baron değil ki daha da düşük

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2016
  9. ●ђр●

●ђр● Guest

editlemişsiniz 18. sıra da sizinle aynı rütbede lvl i ise 25 tahmin ediyorsunuzdur ki :)

10. haftalardır gümüş rütbe dün gece gümüştü az önce savaştım gene gümüş rütbe diye görmüştüm nasıl benle aynı :)

11. ●ђр●

●ђр● Guest

valla şuan korsan baronu yazıyor :D ϻεςнσ13ƁG™ değil mi?

12. şimdi benle aynı gözüküyor
    2016-05-17 16:24:39
    ϻεςнσ13ƁG™ tarafından batırıldın.
    bu yazan satte gümüştü
    neyse ne yazssakda değişmiyecek sistem kafasıan göre takılıyor ama şu garanti demekki 2veya 3 milyar tp farkı çöpmüş artık yardımlarınız için tşk ederim..

13. ●ђр●

●ђр● Guest

son resette değişmiştir rütbesi, tam kıyıda olduğundan düşmüş demek ki işte :) rica ederim iyi oyunlar.

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sizde sıralamada aşağıda olan ve altın rütbesi olan bir oyuncuyu ve kendi ID nizi yazın hep baraber bakalım puanlarınıza burada.

15. bu rütbeler ne zaman eski haline gelcek sürekli böle ciçeklemi gezicez bigpatron gerci sende bişey yapamıyosun anlıyorum ama en azından eski haline getirselerde güzel olsa :)

16. hp admin bilgilendirdi tşk ederimde tek takıldığım konu bu oyuncu 21 lw ama hep altın rütbe yukarda bana verilen bilgide anladığım tek etken lwl heralde tp farkının bi değeri yok 35306482 bu 21 lwl 2.sırada epsini bilmem tpsi benden 2milyar fazla bende 22 lwim tecrübe puanım çoğu gemiden fazla ilk 15 de ama gümüş olan var madem lwl bukaadr etken bu 2.sıradki 35306482 oyuncuda nedne değişen birşey olmuyor

17. ●ђр●

●ђр● Guest

sizden 2 milyar tp daha önemlisi 3 milyar ep önde ve korsan kralı :) ha bi de bp si 212bin sadece 1 lvl düşük sizden

18. ●ђр●

●ђр● Guest

Ve tek etken lvl anlamışsınız ama tek etken lvl değil tabiki.

Her 60bin tp, 30bin ep ya da 10 savaş puanı size 1 puan verir toplam puanınız da lvl+lig iniz ile çarpılır.

19. kendimle kıyaslamıyorum bu oyuncu hep botta ep si normal doğrudur ilk 10 dakilerin çoğunungemisi botta ve 25 lwl hepsi benim kişisel düşmanlarım bunlar takip ediyorum onlarında benden epsi fazla eminim onlarda bu 21 lwl ile kıyaslanınca neden bu lwl den kayıp yaşamıyor ?

20. ●ђр●

●ђр● Guest

hangi ligde bilmiyorum da ikinizi de baracuda ligi düşünelim baracuda puanı 2'dir. Onun rutbe puanı hesaplanırken 21+2 den 23le çarpılır sizin 22+2 den 24 ile.

yani eşit şartlarda o 2milyon 300bin puan yapıyorsa siz 2milyon 400bin yaparsınız
    amaa, ortada 2milyar tp 3milyar ep fark var yani ;)

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.