rütbe

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve base70 tarafından 13 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. base70

base70 User

kaç gündür oynuyorum elit seviyem 5 olacak mücadele puanım 320 seviyem 5 gemim elit her gün oyunu 5 6 saat en az oynuyorum ama rütbem hala kara adamı bu rütbelerde hata mı var yoksa bosuna oynamayalım oyunu böyle devam edecekse anlamsız cünkü rütbe vs gelmeyecekse birde ben oyuna yeni kayıt oldum sonucta yeni oyuncular cok güçsüz oluyor pet alma olasılıgımızda yok ben pet almak için illaki oyuna param ı yatırmam lazım yoksa cıkartma sansım vs. altınla alma sansım var mı yoksada bence 10 m altına vs. pet alınması şart cünkü cok büyük fark var eski oyuncularla yeni oyuncularada biraaz önem verilmesi lazım pve haritalarında ıce floenun cıkmaması zaten cok büyük bir sorun yeni başlayan oyuncular kesemiyor kesicekken biri gelyr kesiyor zaten yeni başlayan birisinin ıce floeyü kesmesi için minimum 5 dk ve en az 60 zıpkın lazım 50 vuran cok adaletsizlik var bu rütbe olayınada umarım birisi ilgilenir

2. Heirl∞M

Heirl∞M User

Ben yağmacı oldum Rutbe atlamak kolay değil.. 1 ayda Zor atlıyosun tabi gemıne bağlı ama gun içerisinde cok bot kesmen lazım..

3. şeref kürsüsü bugünkü rütbende bir üst rütbe için gereken puan ve nasıl puan kasacağın yazıyor.

4. simyacı

simyacı User

aynen ama rütbe kasmak o kadar kolay değil. :)

5. base70

base70 User

şeref kürsüsü nerde ben bulamadım

6. simyacı

simyacı User

Taverna > şeref kürsüsü

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

rütbeyle ilgili bilgileri arkadaşlar vermiş teşekkür ederim..

oyunla ilgili yorumu da açtığınız diğer konuya yaptım..

yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.