Rütbe

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .desertylmz. tarafından 10 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar.

Level atlıyorum, tp ve ep kasıyorum npc kesiyorum ama rütbe atlayamıyorum. Sürekli aynı puana ihtiyacın var diyor, puanım artıyor ama ihtiyacım olan puanım azalmıyor.

Nasıl rütbe atlarım, neden ilerlemiyor ?

Teşekkürler, kolay gelsin.

2. yumi

yumi User

o rütbe hesaplamaları günde 1 kez yapılıyor. eğer aynı gün içinde bakıyorsanız rütbe puanınzın arttığını göremezsiniz.bir sonraki gün bakın.
    ayrıca her rütbe nin oyuncu kontenjanı var. örnek vermek gerekirse en üst rütbe sadece 1 oyuncuya aittir. % rakamlarını tam hatırlamıyorum ancak örnek vereyim bir alt rütbe oyuncuların sayısının atıyorum %0.0001 ine denk gelen oyuncu sayısına verilir ve bu böyle alt rütbelere doğru gider. yani daha alt rütbe oyuncuların %0.001 bir alt rütbe %0.01 bir alt rütbe %0.01 -%0.1-%1 gibi. anlayacağın her rütbede oyuncu sayısı belli diğer oyunculardan daha fazla rütbe puanı yapmalısın ki rütbe artışın gerçekleşsin.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

rütbe puanı oyuncuların sürekli gemilerine tecrübe puanı, elit puan gibi değerlerini artırdığı için değişmektedir. arkadaşında dediği gibi sizde onları geçmelisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.