rütbe support

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by _ђрφттεѓ_§к®, Nov 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sayın @Bigpatron siz de cevap verirseniz sevinirim.
    tr2 serverinde profilimde korsan baronu rütbesi görülüyor oyunda korsan prensiyim. aynı şekilde korsan prensi rütbesi görülen kişiler de korsan kralı olarak dolaşıyor. bugünkü rütbem kısmına bakıyorum benden 1milyon fazla puan istiyor rütbe için, bu kesinlikle bir hata olmalı çünkü benden yaklaşık 100m tp fazlası olan arkadaşlar k. kralı rütbesiyle dolaşıyor. profillerinde ise baktığımda prens rütbesini görebiliyorum. lütfen sadece tp etkilemiyor demeyin neyin ne kadar etki ettiğini ben de biliyorum. neyse gelelim konumuza, supporta birkaç adet kral rütbeyle dolaşan ve sıralamada birazcık önümde olan gemi ID si yazdım ve rütbe puanlarını merak ettiğimi söyledim. aldığım cevap ise puanları görme şanslarının olmadığıydı. ben sorumu yanlış anladıklarını düşünüyorum çünkü ben nasıl bugünkü rütbeme girip kendi puanımı görebiliyorsam, sizin de kendi panelinizden görme şansınızın olması lazım dedim. bana gelen cevapta ise ne kadar puana ihtiyacı olduğunu oyuncu görebilir diyor.
    bence yine ortada bir yanlışlık var bu sefer foruma açayım dedim. öğrenmek istediğim şey sadece, tr2 serverinde korsan kralı rütbesiyle dolaşmak için kaç puan gerektiğiydi, yani o rütbeye sahip en düşük rütbeli oyuncunun puanını merak ettiğim için birkaç gemiden bahsettim. yani o puanı görmeseniz de attığım gemilerin puanının görülmesi lazım. yardımınızı bekliyorum şimdi siz bir geminin puanını admin panelinde göremiyor musunuz?

2. Oyun performansina en ufak etkisi olmayan bu konuyu bu kadar uzatarak irdelemeniz cidden aşırı mantık dışı geldi bana. Cidden ben forum yetkililerine sabır diliyorum.

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Her oyuncunun puanını görebiliriz. Buradaki sorun sizin bir başkasının özel birşeyini bilmek istemeniz. Bu istediğiniz bilgi kişiye özeldir, her sorana verilecek olsa sıralamaya bir yer yapılırdı TP puanını gördüğünüz gibi görürdünüz.

_sedicivalvole_(RIP) likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.