Rütbe Sisteminin Düzenlenmesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SAMSUNLU_55**KDZ** tarafından 15 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

RÜTBE PUANLARINDA DÜZELTME YAPILMALI

1. EVET

oy sayısı 30
    73,2%
  2. HAYIR

oy sayısı 11
    26,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar rütbe sistemleri çok zor ve çok abartılı gerçekten korsan kralı server sıralamasında 2 veya 3 kiside korsan prensi en fazla 10 kişi de baron aynı şekil sınırlı sayıda herkes çatal rütbeyle oynuyor.. görsel güzellik dipte şuan gerçekten abartılı puanlar biraz düşürülmesi herkes için daha iyi olur senelerce alışmıştık o rütbelere aynı şeyi önümüze daha zor şartlarla sokmanın anlamı yok bence destek olun duyuralım rütbe puanlarında düzeltim yapılsın..

2. Dikkate alınmalı...

3. Dikkate alınsın yetkililer gözatsın oyuncular oy kullansın

4. Menetli

Menetli Guest

Selâm @***ŞEHİTLERÖLMEZ*** ,

Farklı hesaplar üzerinden farklı kişilermiş gibi mesaj yazmayınız.;)

Saygılarımla.

5. Yok rütbeler gayet düzgün o neydi tüm server altın we gümüş rütbeyle geziyor şuanki rütbeler cok güzel

6. Emre-DFN-

Emre-DFN- User

Spam olmasın diye yazmak mecburiyetinde kaldım sürekli aynı hesapla oynamıyorum vede farklı bir kişiymiş gibi desteklercesine bi yorum yapmadım;)

Son düzenlenen: 20 Aralık 2017
  7. Kaprissss

Kaprissss User

Bence bu şekilde kalmalı... herkeste olduğu zaman ne anlamı var ki. bir ayrıcalığı olmalı, fakat bot konusunda birşeyler yapılmalı çünkü bot ile atı alan üsküdarı geçti, puan farkları uçtu. NOT: ( rütbemi kaybedenler arasındayım)

»ĄŦĄ«

8. mesele şu herkeste olmasın zaten ama aşırı derece zor bu biraz daha kolaylaştırılmalı senelerce kullandıgını senden bi aldılar 10 tane altına düştün çıkma olasılıgın yok alıştığımız olanakları nerelere getirdiler madem öyleydi yeni rütbe çıkarsalardı üste onu koysalardı saçma sapan bencilce kararlar veren seafight herzamanki gibi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.