Rütbe Sayılarının Arttırılması

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve єνєяєѕт[sök] tarafından 29 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu Altın rütbe ,gümüş rütbe ,ve baron rütbe sayısının artırılmasını talep ediyorum.lütfen gerekli yerlere ulaştırırmışsınız.bu oyuna daha çok bağlanılmasını sağlayacaktır.

ulukurt029*Foo bunu beğendi.
  2. kesinlikle :D dostum

Hero1 ve Toddles bunu beğendi.
  3. aynen şu botlar kapanırsa bizde bu rütbelerden alırız ama nerde bi banlasalar direk altın rütbe olurum sıralamaya her etkinlikte girerim umarım şubat ayı bot banlaması ayı olur:)

4. Heartware

Heartware User

Yine darkorbitten örnek gibi olucak ama unvan gibi bir sistem var mesela o hafta içinde belli bir oyuncu batırana denizlerin katili veya en fazla admiral kesene admiral avcısı tarzı geçici unvanlarda verilebilir bazı konularda Darkorbitten faydalanılabilir

ĸαrвeyαzölüм52[*] bunu beğendi.
  5. azalanı kaldırmaları lazım veya guncelleme gelmesi gerek suanda bir oyuncun rutbe alabilmesi nerdeyse imkansızlaştı kasılmıyor bp kasılmıyor hiç kımse ye bi de bp etkınlıgını hiç dusunemıyorum nasıl olcauk diye

Toretto42 bunu beğendi.
  6. Azalan ödül sistemi bp kazancını etkilemiyor dostum .)

7. matoistr23

matoistr23 User

fazla oyuncuda bulunması değerini azaltacaktır arttırmayı bırak azaltılması lazım hatta.

8. haritalarda botta oyuncu az ya global 6-7 gibi boş serverlarda bp kasamıyoruz valla :D

RuhuOlmayan bunu beğendi.
  9. Bence sadece yeni rütbeler gelmesin aynı zaman da bir özellikleri de olsun. Örneğin adamın kaç milyar tpsi var ama sadece rütbe başka hiçbir getirisi yok bence bu çok saçma.

10. Globalde oynasaydım bende şikayetçi olabilirdim bu durumdan haklısın dostum :D

Lινєяρσσl♠1892 bunu beğendi.