rütbe saçmalığı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve кöякσяѕαη tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. istenilen rütbeye ulaşıyorum 200 bin fark atıyorum bi gerimdekine bi reset geliyor hoppp 200 bin fark yemişim günlük resette sıkıntı olmuyor bu yamalarda felan bu Hesaplamalarda bi saçmalıkmı var biri açıklayabilirmi

2. rütbe sistemi artık değişti hesaplama bütün hepsi ile oluyor seref salonumdan gerekli bilgiye ulaşabilirsin

3. oraya göre söylüyorum zaten

4. ●ђр●

●ђр● Guest

O resetlerle puanlara eklenip çıkan bir sürü etken olabilir. Serverdaki hesaplamaya katilan aktif gemi sayisi ve en cok da buna bagli olarak her bir seviye rutbeye sahip olabilecek kisi sayisinin azalip artabilmesi, lig ve seviye degisimleri bu etkenlerden olabilir.

5. normal sabah 6 dakilerde neden Değişim oluyorda o kadar değişmiyor sabah resetlernde skntı olmazken yama günlernde oluyo bu skntı

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Sabah resetlerinde sadece gün içerisinde kastığınız ekleniyor olabilir ve yama gününde sıralamalara ekleme-çıkarmalar olabilir. Ayrıca her zaman puanlar artmıyor, bazı resetlerde de düşüyor. O zaman "neden puanlar düşüyor" diye de düşünmeniz lazım.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Ve seviye atlamaları da 1-2 gün içerisinde hesaplamaya etki ediyor oyuncunun puanı önce bayağı düşüyor sonra bayağı artıyor siz de bu değişimleri görüyorsunuz.

8. Valla kim ne derse desin rütbe hesaplama şekli şuan saçmalık ...

9. Valla eski sistem iyiydi iyice saçmaladılar

LEON181 bunu beğendi.
  10. ●ђр●

●ђр● Guest

Kimisi eski sistemi seviyor kimisi bu sistemi. Ben de yenisinden memnun olanlardanım bence doğrusu da bu. Artık oyunda lvl lerin bir önemi oldu gemisinde rütbe taşımak isteyen lvl ini yüksek tutacak ve sırf sıralama için lig düşmeyecek.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyeceğim.

11. Sayın; Admin nasıl hesap yapılırsa yapılsın sıkıntı yok. Sıkıntı benim oynadığım serverde üç dört tane oyuncu var her ay ligde bunlar 1. yada 2. oluyor acaba diyorum elit puan kasmanın başka yolu varda benmi bilmiyorum.
    1 .Sıra 2.254.580.565 ep kasmış
    BEN : 65.569.309

Adam bende ikimilyar (2.000.000.000) fazla yapmış bilen varsa bana ulaşsın "Bot Olmadan"

12. Selam rütbeler sök tak yapılsın isteyen kullanır istemeyen kullanmaz. ;)

13. yeni itemler çıkarıp etkinlikler çıkarıp paraları dolarları ceplere indirmeyi iyi bilirler ama bir rütbeyi düzenlemezler niye çünkü yakında rütbeyi bile parayla satarlar hatta bunu yazmam bile hata, bu yazdığımı duysalar görseler iyi fikir der onuda satarlar, sonuçta seafight bu, iyileştirme güzel kılma adına bir şey yapmaz ama yeni iyi itemler çıkarıp parayla satar.

14. yumi

yumi User

lig sezonu sıfırlandığında liginiz elp kazanana kadar en alt lige düşmektedir bu yüzden ilk gün rütbe puanınız düşmekte elit puan kazandığınızda ertesi gün rütbe puanınız düzelmektedir. ben de rütbe düştüm ancak yarın eski rütbeme döneceğim. bu her lig bitiminde böyle oluyor. eğer saat 13:00 dan sonra elit puan kazanmadıysanız.

15. ●ђр●

●ђр● Guest

Lig sezonu olmasa da lvl lerde de aynı şey oluyor. Lvl atlayan oyuncunun lvl i önce düşüyor sonra eski haline geliyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.