Rütbe Puani

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve emrkrsc tarafından 19 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emrkrsc

emrkrsc User

admın bey benım tp ve ep yaklasık 7.5 mil rutbem ise gemi çaylagı
    6 mil ep ve tp si olan bır arkadasımki benım bır yuksegım nasıl oluyor ?
    benım bp 1500 onunki ise 1100 lerde ıkmızde 5 levelız

2. Aynı serverde mi oynuyorsunuz? Biriniz TR1 diğeriniz TR3se o da etki eder. Ve bir de ligleriniz de aynı mı? Eğer bunların cevapları evetse, yakın zamanda level ya da lig atlamadıysanız supporta yazın incelesinler

3. emrkrsc

emrkrsc User

ben deniz anasındayım o ise deniz atında
    ben tr1 o
    tr3

4. mamı_55

mamı_55 User

Lig bonusundan kaynaklıdır büyük ihtimalle.

5. Her serverin oyuncu sayısı ve oyuncuların rütbe puanlarına göre rütbe dereceleri farklıdır. İkiniz de aynı serverde olsaydınız sıkıntı olmazdı. Benim mesela 600 k puanım var ama TR serverine göre daha düşük rütbeye sahibim. Anlatabildim i bilmiyorum ama anlamadığınız kısım olursa cevapla diyerek sorun daha detaylı açıklamaya çalışayım @emrkrsc

6. yumi

yumi User

tr 3 tr1 den sonra açılan bir sunucu dolayısıyla tr1 de kasılan elp ve tp ler daha fazla o yüzden farklı sunuculardaki oyuncularla kendinizi karşılaştırmanız yanlış olur. her rütbeye sahip olan oyuncu sayısı sabittir. dolayısıyla puanlar attıkça bir üst rütbenin puanıda artmaktadır. örneğin tp sıralamasında tr1 birincisi 30 milyar tr2 birincisi 19 milyr puana sahip dolayısıyla rütbe puanlarıda tr1 in daha fazladır.

7. Genel olarak doğru ama sadece oyun 1.sinin tpsine bakarsanız yanılabilirsiniz. Sıralamanız az çok fikir verir ama size

8. yumi

yumi User

ben onu örnek olarak verdim sonuçta önceden n ayrı ayrı sunucular vardı.ve açılış zamanları farklı. tr1 daha önce açıldığından tr1 rütbe puanı ortalaması diğer tr sunucularından fazladır.

9. ama TR1'de bot nedeniyle oyuncu sayısının az olması durumunu da değerlendirecek olursak orda işler karışıyor :D