Rütbe puanı ve rütbeler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli yetkililer. Rütbe hesaplamalarında bilmediğimiz ölçütler var mı? Veya bir yanlışlık olabilir mi? Sanki günlük değişimler tutarsız gibi. Çok kasıldığım bir gün üst rütbe ile aram açılırken, bazı günler fazlasıyla yaklaşmış oluyorum. Dünkü değerde 50 bin puan fark varken bugün 18 bine düşmüş. Aslında bunu sorun edinmiyorum ama önceki rütbe ayarlarında bronz madalyondayken birden seyir subayına düşünce, insanın her gün bakası geliyor :)

2. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Şu an için bir sorun olduğunu sanmıyorum,hesaplanışı da belirtildiği gibi,eğer bir tutarsızlık fark ederseniz rütbe puanınızda tekrar konu açabilirsiniz ve içinizin rahat etmesi için Support'a danışabilirsiniz

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim... Kolaylıklar.

4. Minguinho

Minguinho Guest

Ne demek efendim her zaman,sizlere iyi oyunlar.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. ●ђр●

●ђр● Guest

ayıca ek olarak, rütbe puanı hesaplanırken hangi ligde olduğunuz da önemli, yani önünüzdeki oyuncu lig atlayıp düşünce puan bir anda çok değişiyor.

Minguinho ve VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.