Rütbe kullanma tercihi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ruby~*~ tarafından 16 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ruby~*~

Ruby~*~ User

Sayın Yetkililer;
    Nişan kullanma yada kullanmama tercihim nasıl bana ait oluyorsa, rütbe tercihimi de kendim belirlemek isterim. Kazanım elde ettiğim hakkımı (hakkımızı) çok kolay bir şekilde aldığınıza göre sanırım bu talebimi ciddiyetle !!! gözden geçirir gereğini yaparsınız. Emeğimizle oyun oynadığımız gemilerin yanında o çirkin şeyleri görüp görmeme hakkına sahip olmak isterim.

özkantr ve C*A*P*T*A*N*J*A*Kşrn bunu beğendi.
  2. aynen

3. Selam Rütbeler tak çıkar olursa sorun ortadan kalkar bence her oyuncu hak ettiği rütbeyi isterse takar istemezse çıkarır .Kolay gelsin .:)

4. aynen öyle katılıyorum saygılarımla

5. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

6. [SONDURAK]

[SONDURAK] User

s.a alıştılar artık o kadar emek ver bir yerlere gel sonra sıfır yeniden başla sıfırdan anlamıyorum artık bu oyunu yolunan kaz gibi görüyorum kendimi artık.. bunları geri alacagınıza gidinde yüzlerce botta olan gemileri kapatın sonrada nasıl olsa açarsınız.
    şahıs botta bol bol elit puan kassın sonrada ödülünü verin peki hakkıyla oynayanlar ne olacak umursayan varmı acaba yok

Son düzenlenen: 16 Ocak 2016
  7. Aynen bende katılıyorum rütbemi kaldırmak isterim :)

8. Ruby~*~

Ruby~*~ User

Eminim botlar konusunda ne gerekiyorsa yapılacaktır zira artık haritada ruhlar dan başka bir şey kalmadı gibi :) savaşacak kimse de olmadığı için mecburen önlem alınacaktır.