Rütbe hesaplaması

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ✭ζЄЯKЄŹ✭ tarafından 16 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ●ђр● adminim bir önceki k.nimeti adlı konumda cevap veren arkadaşa soru sorduğumu göre göre konumu kapattınız . Rütbe hesaplamasını anlayacağımız şekilde ayrıntılı anlatırmısınız anlatmıyacaksınız lütfen bir önceki konumu açabilirmisiniz duyarlı arkadaşlar anlatıyorda .. Konunuz K. nimeti ama siz rütbe soruyorsunuz ondan kapattım diyecekseniz doğrudur açtığım konunun dışına çıkmış muhabbet ama sonuçta bilmediğim birşey var sordum ve sağolsunlar cevap veren arkadaşlar var ve 1 soru daha sordum onu göre göre kapatıyorsunuz konuyu.O zaman her soru için yeni konumu açalım ve forumda gereksiz kalabalıkmı olsun . Bu konuyuda kapatmassanız sevinirim duyarlı arkadaşlar cevap vericektir umarım

Son düzenlenen: 16 Ekim 2016
  2. [(10183554664/60000)+(6493989921/30000)+(156880/10)]x(25+4)
    (169726) (216466) (15688)

sayıları böldüğünde çıkan değerler aşağıda yazıyor. bunları toplayıp en sonunda 29la çarparsanız rütbe puanınızı hesaplamış olacaksınız

Yani rütbe puanınız: 11.654.520

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  3. Çok tşk ederim arkadaşım güncel bilgileirmle denedim yaptım parantez içinde ayrıntılı anlatman iyi oldu ben küsüratlarıda katıyodum hesaba karışıyomuş hesap şimdi oldu :)

4. rica ederim işinize yaradıysa tamamdır :)

✭ζЄЯKЄŹ✭ bunu beğendi.
  5. ●ђр●

●ђр● Guest

Konunuzun açık kaldığı farkedildiginde kapatılmasına karar verdik ve kapattık bunda tuhaf bir şey yok
    Sanirim arkadaş size yardimci olmuş bu konuda da, oyleyse bu konu da kapatıldı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.