roket ustası paketlerı.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ĸд®двєŁд-[ÑบŖ] tarafından 9 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. s.a hayırlı günler roket ustası paketı çıktı 3 paketten oluşuyo 2 tl 3 buçuk tl ve 7 tl arasında bu 3 pakette içerlıği özelıği aynımı yoksa her bı paketın içerlıği özelıği değişikmı 2 tl lık aldım ve slottakı öğesınıde sevıye 6 yaptım aktıf ettım gök atışına bı tıklamayla aynı anda 8 tane atıyor dıyer paketlerde aynımı yoksa 7 tllık olan paketın özelıği değiişikmı.

2. Mesela 2 tl Ye aldık premium bitene kadar bizde kalıcakmı bunu bileyomusun kardesim bi baksana süresine

3. evet hangısını alırsan al vıplığin olduğu sürece gemınde kalır bnım merak ettığım 3 paketın içerlık özeliği aynımı .

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

İnceleme fırsatım olmadı henüz ancak roket ustasının özelliği pakete göre olmaz. Farklı paketler olmasının sebebi içeriğindeki roket ustasının süresidir. Her paketteki usta aynı görevi yapar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.