ROKET PLATFORMU VE ROKET USTASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΛTŁΛИTĬS tarafından 4 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. roket platformum seviye 4, geçerli premium viplik üyesiyim, roket ustası var, ancak gök ateşi ve roket sadece 1 kere ateşleniyor, roket platformu seviyesi 4 olduğuna göre 4 kere ateşlenmesi gerekmiyor mu? yoksa aktif etmek için başka bir şey mi yapmak gerekiyor? nasıl olduğunu anlamadım. bu konuda biri bilgi verebilir mi acaba. şimdiden teşekkürler.

2. Slotunuzun da kalenizin de 4 olduğuna, subaylar bölümünde roket ustanız olduğuna emin olun. Bunları kontrol ettikten sonra tamamen giriş çıkış alıp tekrar deneyebilirsiniz.

3. slot 7 de 6 açık , roket platformu seviye 4 , subaylar bölümünde roket ustası var, viplik var, tamamen giriş çıkış yaptım. yine de çalışmıyor.
    roket platformunun hangi slota taktığım farkeder mi , 1.slota taktım yoksa 3.slota mı takmam gerekiyordu . ID numaram 181/32183893

4. Hala bir sonuç alamadıysanız supporta yazmanızı rica ediyorum.