rok görevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 13 Şubat 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

görevde 10 alptr batır ve 25 milyon drakkara hasar vardı. onları yaptım. ilahi sığınağa git dedi. rok görevinde aşk iskiri suyu istiyor. görevin sonunda ilahi sığınakta 7 npc attı . bunların 5 ini kes diyor. 2 sini kesme diyor. aşk iksiri suyunu nereden alacağız. barden 5 tane kesiyorum. thor ve seraphinayı kesme diyor. diğer istedikleri var ama aşk iksiri yok. ayrıca görevde ölme diyor. ve seraphina ve thor u öldürme diyor. aşk iksiri 0/1 diyor. öldürme seraphina veya thor 0/1 diyor.

Son düzenlenen: 13 Şubat 2026
  2. ŞAHİN

ŞAHİN User

bu görevde istenenler:
    10xalptr batır (10-10)
    25.000.000 drakkar hasar ver (25.000.000-25.000.000)
    ilahi sığınağa gir
    25 kırık gümüş teslim et
    1xbüyüleyici buket teslim et (1-1)
    1xodinin yedek gözleri teslim et(1-1)
    1xçekici şişe teslim et(1-1)
    1xaşk iksiri suyu teslim et (0-1)
    1xtencereler ve tavalar teslim et(1-1)
    5 barden batır(5-5)
    thor görevcinle ilgili seni bekliyor.
    ölme
    öldürme npc ler(seraphina Lovelace veya thor(0-1)
    2 defa görevi iptal ettim tekrar yaptım ama hala aynı sorun var.

3. sen görevi vermeye git kabul eder bendede öyle oldu bende kabul etti vermemiş gibi görünüyor ama gidince görevi teslim etmeye yapmış görünüyor bende öyle oldu sende dene bence

4. ŞAHİN

ŞAHİN User

2 defa denedim kabul etmedi görevi.

5. bilmiyorum ama oyun sorunu olarak support ta yaz umarım yardımcı olurlar

6. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar

Söylediğiniz şeylerden eminseniz eğer destek ekibine yazın hesabınızı incelesinler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.