Rica ediyorum sadece bigpatron cevap versin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve DЄηİz**βΛβΛ**ç‼ tarafından 15 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ''Selam,

Pet yemlerinden kazanılan hasar önlemede sorun yoktur.Sanırım kaçınma taşının tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorsunuz. Geminizde sadece %10 luk kaçınma taşınızın olduğunu varsayalım eğer size atış yapan oyuncunun isabet olasılığı %110 veya daha üzerinde ise kaçınma taşınız işe yaramaz ancak bu değerin altındaysa örneğin %100 ise toplarında %10 luk bir isabet etmeme olacaktır ve atışları %10 azalacaktır''

Kuantum adlı yetkli arkadaş bir konuda kaçınma taşı ve isabet ile ilgili böyle bir yazı yazmış ben bu açıklamanın tamamiyle yanlış oldugunu düşünüyorum. eger dogruysa 1) isabet %100 üstünden sona kaçınma işlemiyorsa neden kaçınma taşı var çünkü serverlerde her 200 gemiden 2 3 tanesi %100 ün altındadır. 2) neden şarapnel yagmuru ve cilali tüfek çıkıyor yani isabeti %100 ün üstüne çıkartmaya çalışıyoruz . 3) neden bizim isabetimiz %100 ün üstüne çıktıkca vuruşumuz artıyor kuantum arkdaşın yazdıgına göre artmaması lazım ve son olarak kuantum neye dayanarak kaçınma %100 ün üstündeki isabeti düşürmüyor yazmıştır.

Rica ediyorum bigpatron semih bey bu konuda bi cevap yazabilir mi çünkü benim dogru olduguna inandıgım ne kadar şey varsa kuantum tam tersini söylemiş bi ricam daha var verdiginiz cevaptan sonra eger gene ikilimde kalırsam cevap yazabilmem için bir süre konuyu açık tutar mısınız

2. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Oyunda bulunan sistemlerde kaçınma özelliği bulunmadığı için bunu belirtmiştim. Bilindiği üzere programcılar nadiren de olsa bazen kaçınma özelliği olan etkinlik gemileri çıkartabiliyor(Cassiopeia Yükseliyor etkinliğindeki kaplumbağa adaları gibi) bunu katmamıştım. Cilalı tüfek ve sarapnel yağmuru gibi itemlerin oyunda bulunma amacı bir oyuncunun Kale,Taş ve Pet ile %33(Eğer sis duvarı var ise %38) kaçınma elde edebildiği için bunu dengelenmesi amaçlanmıştır.

3. iyide ben vuruştan bahsetmiyorum kendi gemime koydugum kaçınma taşından bahsediyorum gemime koydugum 18 lik kaçınma taşı sistemin vuruşu zaten azaltmıyor burada hem fikiriz fakat örnegin 18 lik kaçınma taşım ve ''at arabası peti'' %10 luk kaçınma taşı toplam %28 yapar bana saldırıda bulunan oyuncunun isabet olasılıgı toplam mesela %138 ise bu isabeti %110 ana düşürüp haliyle atış düşürmesi gerekmez mi

4. yani sistemlerle ilgili degil sadece 2 tane oyuncu arasındaki vuruş hesaplamasından bahsediyorum

5. evet kaçınma dediğin şekil bende katılıyorum kaçınma olasılıklarda etki yapar.

6. ben böyle biliyorum fakat forumda yetklili kişi isabet %100 ün altına düşmedikce kaçınma işe yaramaz yazması ikilimde bıraktı beni

7. Kuantum

Kuantum Guest

İsabet olasılığı kaçınma ihtimali çıktıktan sonra %100 ün üstünde kalıyorsa atışlarda düşüş gerçekleşmemektedir.

8. Kuantum

Kuantum Guest

9. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.