Geri bildirim Rica ediyorum Anlamadan konu Kitlemeyin!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ƁԼƛƧЄƦ[Ƭ.Ƈ] tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumdaki adminler hiç bir şeye yardımcı olmadıkları gibi birde üstüne yardımcı olacak olan arkadaşların olmasını engelliyor, konu KİLİT'i neden atılır?, konu yanlış yere açılmışsa,spam varsa,küfür argo içeriyorsa,yanlış bilgi veriyorsa vs, vs ama siz her okuduğunuz (okuyorsanız tabi), direk kilit atıyorsunuz şurada 10 konudan 9 u kilitli.

örnek; https://board-tr.seafight.com/threads/sistem-npc-atandigi-gelmiyor.61188/

Ben burada yazmışım hemen bilgisizce cevaplayıp kilit atıyorsunuz.

Ben 5 levelim, 1-2 haritalarda geziyorum sistem atması için ama hiç bir yazı gelmiyor supoort'a yazdım önbelleği felan silin dedi yaptım düzelmedi

bütün gün yukarıda nereye attığını takip etmeye çalışıyorum görünmüyor

2. Slm kardeşim lvl 5 ve altında ise 2 ila 5. haritalara senin sıkacağın npc yi atmaktadır her saat başı atıyor ( Örn: 14:00 ila 14:02 arası )o dakikada ekranda görünür bide takım seçmen lazım onuda belirle etkinlikte kırmızı ve yeşil takım var hangisi olmak istersen tam zıt gemisini batır ( örn: kırmızı takım olacaksan Gaia batır )

3. arkadaşlar ben yeşil npc kesiyorum mantııklı olarak kırmızı takımda olmam lazım. ama etkinlik kısmına baktıgımda takımsız gözüküyorum bir açıklama yapar mısınız ?

4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

konu bütünlüğü sağlamak için kitlemek zorundayız. yoksa bu forumda kimseye yardımcı olamayız. her taraf karışır.
    posedion arkadaşımıza verdiği destekten dolayı teşekkürler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.