●ђр●Forum ModeratorTeam Seafight

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve вłα¢κρяøтя07Ī̇ÐÂ tarafından 26 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ●ђр●Forum ModeratorTeam Seafight
    Yeni
    Adı üstünde beta. Bugün açılır yarın kapanır nerden bilelim, bırakın betayı normal sunucuda oynayın ne işiniz var betada.

normal sunu cu sarmıyo beta hiçyoksa egleniyoz beta bu oyun için en güzel şey denilebilir
    beta kapana bilir ama süre bukadar uzun olmamalı hiç kapannmasa daha iyi olur

K.B tekrar konu açmakta kaldım yorumu kaptmısn sanırım kapatmasan bikaç bişi daha sorucam veya face fln verebilirsen orda konuşalım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Beta oyun oynamanız için açılan bir sunucu değildir bazı güncellemelerin ve programların testleri için kimi zaman açılan bir server orası. Tavsiyem, betaya fazla kapılmayın ;)

Ne soracaksınız da oyun ile alakalı ise buradan sorabilirsiniz size tabiki iletişim bilgisi vermeyeceğim.

3. BETA TEST SUNUCU SU OLDUGU HERKEZ BİLİYO YENİ SÜRÜMLER ETKİLN TEST ETMEK DIŞINDA Açık kalması daha karlı sizin için bu digersw etkilicek savaş konusunda Benim gibi düşünenlerde vardır :) BNCE BU KONU YETKİLİLER ARASINDA TARTIŞILMALI

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Tartışılacak bir şey yok ki size söylediğim gibi her şey. Lütfen beta konusunu daha fazla uzatmayın, isterlerse açar isterlerse kapatırlar tamamen ilgili kişilerin test ihtiyacıyla ilgili bir durum.

5. betayı acan kapatanlar veya normal Türkiye Mega serveri kapatanlar Genel merkez denilen yerdir sonucta suanda etkinlikler bile Sistem saatine gidiyor ve ayrıca hp moderatörümüzüde genel olarak tebrik ediyorum arada bende kızsamda sakinlestigimde anlıyorum Forum Moderatörlügü yetkisi dısında sormadığımız şey kalmıyor foruma :)

6. BETA GİBİ BAŞKA BİSUNU DAHA AÇIP ORDA TESTLER YAPILAR BİLİRDİ HM BU SİZİN ÜYE KAZANMA YAR AMA SEAFİGT ŞU AN ÜYE KAYBEDİYO OYUNU BIRAKIYOLAR BETA GBİ SUNUCULAR ETKİLENİP TEKRAR BAŞLIYANLARDA OLUYO SAOL GENE YARDIMCI OLDUNUZ İÇİN :)

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Genel olarak söylediğinize karşılık söylüyorum, anlaşılmayan asıl yer bizler de sizler gibi birer oyuncuyuz, merkez ile sizler arasında bir köprü görevi görüyoruz akabininde iletişimi sağlıyoruz, ve oyun içerisinde de aklınıza gelebilecek her yerde aktif olmaya çalışarak sorulara cevap vermeye uğraşıyoruz. Daha fazlası elimizden gelemez zira ne yazılımcıyız ne de başka bir şey.
    Evet onlar da normal sunucudaki oyuncuları alıp oraları boşaltıp, masrafsız bir halde betada oynamaya teşvik etmeli değil mi? Nereyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz hala anlayamadım.. Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyeceğim.

8. İyi güzel diyorsun aynen beta zevkli bir server ama bu konuda ne HP ' nin ne de başka bir yetkilinin yapabileceği bir şey yok programcılar isterse açar isterse kapar . Beta gibi başka bir test sunucusu daha olsun demişsin zaten 2 tane test sunucusu var biri BETA diğeri OPEN BETA

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu kapatılmıştır.

10. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Sizin göremediğiniz daha 5 test serveri var merak etmeyin. Beta serveri üyelerini kaybediyorsa bırakın kaybetsin pek önemi yok, ben bu oyunu seviyorum oynacağım diyen zaten normal serverda oynar beta serverdan medet ummaz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.