Rezalet

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve нØ尺ØẔ_☆61 tarafından 26 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Allah aşkına bu nasıl bir iştir oyunda görsellik diye birşey kalmamış bu yeni sistem gelmeden önce çok daha güzeldi. İlla eskiye döndürecekseniz anasayfayı ve deniz haritasını da eskiye çevirin o zaman.
    Bu arada Gemi genel görünümü kısmında favoriler açılmıyor.

2. YA ONU BIRAKINDA 20 TANE DİREK VEDE 20 BİN DP YOK

ZülfikarReis bunu beğendi.
  3. Ne bekliyordun oyunun her tarafı hata. Dp sorunlu petler sorunlu oyunun her tarafı sorunlu

4. .aşkoo.65

.aşkoo.65 User

Bu yeni uygulama hangi mantikla yygulamaya konuldu bilmiyorum ama cok sacma bi uygulama olmus...

5. Batınca veya oyundan çıkınca petin işlevi gidiyor başka bir pet etkin oluyor. Allah aşkına soruyorum biz oyunmu oynayacaz yoksa petimi takip edicez.?

ziyakaptan(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. bu aklı kim verdiyse oyunun şeklini her kim değiştirdiyse helal ve hoş olsun kendisi tek oyununu oynasıun alaymı yoksa şakamı yaw oyun oyun değil sanki dark oyunu bizi % 100 oyun dışı yapıyosunuz bıravuuuuu

7. PA!N

PA!N User

saçma mı toplarla uğraş dur derdiniz yok arkadaşlar ne güzel işte hepsi tek ekrana toplanıyor artık fildişi mojo ve abanoza da direk koyabılıyorsun 60 bin incinin hesabını yapmayın evet bende güverteler olsun isterdim ama bu haliyle de güzel. Oynayan her şeklilyle oynar onlarda deneme aşamasındalar geri dönüt kötü olursa eminim ki eskiye döncektir oyun hatasına gelince insan eliyle yapılan manuel olan herşey de hata payı yüksektir hoş görmek lazım

8. Değerli, korsan arkadaşım, çok haklı zaten iki senedir yapılan her yenilik oyun tutkunlarını oyundan soğutmaya dönük. Oyunu kim satın almışsa derhal eski Alman sahiplerine satsın. Sırf başka oyuna bulaşmamak için devam ediyoruz. Beş sene oynadığımız oyunu geliştiriyoruz diye lütfen bitirmeyin. En eski haline dönseniz oyuncuların % 80'i memnun olur. Güverteler uçtu. Yerine ne düşünüyorsunuz? 25 m inciyle veya 100 k kristalle fullenebilen bir sisteme mi geçeceksiniz:) Bu açgözlülüğünüzün sonu oyunu yakmaz umarım!!!

9. Evet dediğin doğru sistem güzel olmuş ama görüntü çok çirkin güverteler varken daha bi gösterişliydi.
    60 in incinin derdinde değilim isterse 2 milyon olsun inci sıkıntı değil sadece sıkıntı görüntü.

10. Bir de yalakalık olsun diye her naneyi beğenip durmasanız iyi olur. Boşuna heves etmeyin, beğendiğiniz saçmalıklar için hesabınıza inci vs eklemeyecekler !!!!!!!!

11. Yeni birşey çıkacaktır muhtemelen yoksa bunu yapmazlardı seafight yöneticilerini tanıyoruz az çok bundan sonra eminim yeni bir yenilik çıkartacaklar.

12. daha dün diğer gemimle güverte kristalleştirme yaptım onlar nolucak ?

13. İki bardak su içeceksin başka birşey olmaz.

14. Bağlancağımıza soğuyoruz bu grafikleri gördükçe :D gemilerin bu halini gördükçe bi fenalık geliyor bana bi kötü oluyorum :D

15. Benim bildiğim yenilik insanı oyuna veya başka bir şeye bağlar ama bu tam tersi :D

AmBuLaNsS112*TR bunu beğendi.
  16. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sabırlı olun sorunlar iletilmektedir. 30 tane kereste kiriş koyduğunuzda düzelmektedir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.