Geri bildirim Revenge TR Yol Ayrımı

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve İntikam[TR] tarafından 2 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli Seafight Türkiye Forum Üyeleri,

Uzun bir süre boyunca burada sizlerle birlikte pek çok zorluğa karşı mücadele ettim ve forumda elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım. Ancak içimde bir melankoli ile dolu olarak bugün sizlere veda etmenin vaktinin geldiğini düşünüyorum. Bu platformda her zaman yanınızda olmaya çalıştım, sorularınıza çözümler aradım, deneyimlerimi paylaştım. Ancak ne yazık ki, bir süredir hissettiğim yalnızlık ve anlaşılmazlık duyguları beni bu noktaya getirdi.

Sizlerle geçirdiğim zaman içinde, içten gelen bir bağ kurma çabalarıma rağmen, zamanla yanımda durmayanların sayısının arttığını hissettim. Bu durum, beni derin bir mahcubiyet hissiyle doldurdu. Belki de iletişim kurma şeklimde eksiklikler oldu, belki de beklentilerimi ifade edemedim; ancak bu durum, sizlerle daha güçlü bir bağ kurma arzumu etkiledi.

Profilimde artık kod paylaşımları yapmayacağımı belirtmiştim, ancak bu kararı verirken bu platformun bir parçası olmaktan duyduğum gurur ve sevgi ile yapmak istedim. Her birinize içten teşekkür ederim; beni destekleyenlere minnettarım, eleştirenlere ise saygı duyarım. Bu vedanın benim için bir borç olduğunu düşünüyorum ve bu noktada, benimle birlikte olmayanlara karşı hissettiğim mahcubiyeti anlatabilmek adına bu satırları yazıyorum.

Her zaman en iyisini yapmaya çalıştım, sizi mağdur etmemem için çaba sarf ettim. Ancak insan doğası gereği, bazen anlaşılamayacak, kelimelerle ifade edilemeyecek durumlar ortaya çıkabiliyor. Umarım, bu veda mesajıyla birlikte beni daha iyi anlayabilir ve geçmişte yaşananların ötesinde bir anlayışla bu yolu ayırmamıza olanak tanıyabiliriz.

Saygılarımla,

Revenge TR Muhammed

2. okumadım ama heralde bırakıyorsun,
    Tüm emeklerin için teş ve bizi bizle bıraktığıiçin çok teş
    tekrar görüşmemek üzre:D:D:D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.