Resmi forum oyunları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ÁĤМĔŤ●฿Á฿Á tarafından 5 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forum etkinliği hala açıklanmadı bekliyoruz ne zaman açıklanacak acaba

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Açıklandığında forumda duyurusu yapılacaktır. Forumu takipte kalınız.

İyi Oyunlar.

☆Janissary☆ bunu beğendi.
  3. Biraz önce arkadaş bu linkte konusunu açmış https://board-tr.seafight.com/threads/resmi-forum-oyunlari.74605/#post-466846 ancak ben tekrar bu konuyu açıyorum lütfen gerekli olan daha kapsayıcı bir bilgi istiyorum 1 ay oldu ne zaman açıklanacak yabancı server formlarına bakıyorum birsürü etkinlik yapılıyor forumlarında ancak bizimkinde bu güne kadar 2 tane yapılmış ve 1 aydır açıklanamayan bir oyun,her seferinde forum admınlerinin yaptığı gibi zamanı geldiğinde forumda duyurusu yapılacaktır dan hemen konuyu kapatma huylarından da vazgeçmelerini istiyorum,diğer arkadaşlarında aynı konu üzerinde fikirlerini almak istiyorum zira belirttiğim linkte benden konu hakkında yazmak istemiştim ancak konu kapanmış!!!

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Ne yazık ki geleceği görme yeteneğimiz olmadığı için kesin tarih verememekteyiz. Sizden sabırla beklemenizi rica ediyoruz. Açıklanınca forumda duyuru yapılacaktır. Forumu takip etmeye devam ediniz.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.