Resmi Duyuru Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 3 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. (Hata düzeltildikten sonra toplarda hesaplardan kaldırılacaktır.)

şu söze karşı cıktığımı belirtmek istiyorum

öğlen 1 den sabah 10 'a kadar sezon görevleri icin didindim harcadıgım elit gülle aldıgım sandıklar için harcadıgım inci yeni toplara atölyede verdiğim malzeme bunlar ne olacak?

az önce forumda öğrendigim kadarıyla cıkıs alan bazı hesapların tekrar giriş yaptıklarında aynı görevleri tekrar tekrar yapıldığını öğrendim eğer böyle bir şey söz konusuysa araştırılıp aynı görevi yapanlardan kazandıkları ödüllerin geri cekilmesi ve art niyetli kullananların cezalandırılması bu sefer oyun hatasını kullananlara iyi bir ders olur
    Bigpoint artık haklı ve haksızı ayırsın adam gibi hakkıyla oynayanlara sahib cıksın burası askeriye degil bir kişinin hatasını herkeze maal edemessiniz

Son düzenlenen: 3 Eylül 2019
  2. Aynen katılıyorum kardeşim sana.

3. Katiliyorum okadar emek harcadik cope gitmemeli , sabahtan aksama kadar bile ugrasilsa yapilacak top miktari belli 46 veya 66 gibi bir rakamdir maximum 70 kusur kasilabilirdi o sure zarfinda hesaplar kontrol edilmeli uyusmazlik var ise asiri top kasan kisiler 1 sezon boyunca banlanmali ve birkac çıkarcı hırsız ' ın yaptigi bug yuzunden bizim emeklerimiz cop olmamali !

4. çok haklısın kardeşim dün öğlen 1 den bu sabah 5 6 ya kadar kafamı kaldırmadım giden zıpkın güllenin hattı hesabı yok biz sürekli para dökemiyoruz oyuna emekle bişeyler yapıyoruz azda olsa onuda böyle saçma sapan hatalardan dolayı elimizden alınması çok yanlış lütfen daha iyi bir çözüm yolu bulunsun..

5. siz sabaha kadar 10 tane anca yapana kadar elalem 1 saatte 500 tane yapmış açıkla bu yüzden kaldırılacak

6. ben nediyorum onu yapanların elinden alınsın kazandıkları ve oyundan uzaklaştırma cezası alsınlar bizim sucumuz ne?

....FATİH....™ bunu beğendi.
  7. 67umut6767

67umut6767 User

katılıyorum kardeşim farklı bir çözüm yolu izlenmeli

8. Bir defadan fazla başarıyı tamamlayan herkes için ilerleme/ödülleri kaldırılacak (tekrar çıkış yapıp tekrar oturum aç) ama diğerleri için hiçbir şey değişmeyecek, bu yüzden 0'dan başlamayacak.

Son düzenlenen: 3 Eylül 2019
    CVR-BBS bunu beğendi.
  9. mr.gold**

mr.gold** User

~öğlen 1 den sabah 10 'a kadar sezon görevleri icin didindim. ~ derken aradaki saat farkini da hesaplayinca baya bir uykusuz kalmissin..Neyse burada her ne de yazsak elalem istedigi uygulamayi yapacak..Zaten yeni top fikri basli basina kotu,her ay yeni top cikmaya basladi.Bunu da seviyelendirirler aci vericileri fulledim diye sevinen oyuncular verdikleri paralarla kalir..diyorlar ki oynamayin bizi de ugrastirmayin..En basitini ele alalim,gorev yapmaktan oyunda baska birseye zaman ayiramazken ucurum geldi yetmedi sezon geldi,geldi gitti.

amma da inat milletmisiz arkadas inadina oynayip para basiyoruz :D

DaDaŞ_25 bunu beğendi.
  10. merhaba sizler görev verdiniz biz yapmaya çalıştık ve belli süre zarfında yaptık aksam saat 10 da geldi görevler be saat 02 ye kadar online oldum ve yapacaklarımı gemi mim hasar yapısına bağlı yapmaya çalıştım , sizler gemileri ve online sureleri ne bağlı -10 -20-30-80 e varıncaya kadar oyunculara - eksi puan veriyorsunuz yani oyuncuları takipte gibi sanıyorum sizleri bu verdiğiniz görevlerde toplar geri alınacak deniyor benim oyunda kaldığım sürem attığım gülle emeğim ne olacak kısaca sizin söyleyemediğiniz oyunda bazı kişiler açık yakaladı topları katladı sizler engel olamadınız emeğiyle topları alan kişilerden topları geri çekileceğinizi diyorsunuz ayıp ayıp bizler açık verdik bazıları topu katladı engel olamadık deyin anlayalım bu topları katlayanlar ban atın adam kayırmayın

11. bır ıs yapıyorsunuz onuda elınıze yuzunuze bulastırıyorsunuz arkadas. yazılımcı dıyorsunuz nasıl yazılımcı bunlar hep hata hep hata meslek lısesı mezunumu bu yazılımcılarınız anlamadım.....

12. Jeckpot

Jeckpot User

arkadaşlar burada haksız bir kazanç var haklısınız umarım en kısa sürede yapılacak olan yama ile hata düzeltilir bigpatron en azından bir kod hazırlar ve sıkılan gülle ve atılan zıpkınları bi nevi telafi eder lütfen biraz sağ duyulu olalım bekleyip görelim iyi forumlar.

13. 3 mil kabuk kırıcı verecek mi ? Tabikide hayir gitti gullerim

14. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Siz görevi hakkınızla sadece bir kere yaptı iseniz bir sorun yok sizin hesabınızdan herhangi birşey kaldırılmayacak.

TiryakiHasan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.