Resetten sonra uygulanan haksızlık ?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kimbuOSMANLI tarafından 14 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Ben şu resetten sonra yapılan değişime karşıyım. Böyle bir şey için yetkiniz olduğunu sanmıyorum insanları mağdur ettiniz bu şekilde, insanları demeyeyim ben kendi adıma konuşayım hatta. Ben etkinlik başlayınca duruma göre davrandım ve 2milyon fosfor aldım şimdi elimdeki gülleleri kullanamadan reset geldi ve sistem npcsi nadir atar oldu. Böyle şey mi olur ? Değiştirmeye beni mağdur etmeye ne hakkınız var. Stabil olmayan bir şeyi insanların önüne sundunuz madem bu şekilde kalmalı. O kadar süre beta serverde test yapıyorsunuz etkinlik zaten 1 saat geç başladı ama bu son darbe hiç hoş olmadı. Eğer böyle devam edecekse ben yetkililerden iletmesini istiyorum ki aldığım güllelerin tekrar inci olarak tarafıma iletilmesini istiyorum. Etkinlik başladı insanlar bir seçim yaptı bu şekilde mağdur etmek hoş değil rica ediyorum talebime anlamlı bir cevapla tekrar tekrar konu açtırmayacak şekilde cevaplarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

üç beş dakika da bir sistem atması hataydı düzeltiildi. etkinliğe daha 14.5 gün var güllelerinizi kullanırsınız. lütfen tekrar kou açmayın

-VeniVidiVici- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.