Resetten sonra oluşan hatalar.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-BursalıKorsan-_- tarafından 12 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.İlk olarak madde madde sıralasam daha mantıklı olacak eksik varsa tamamlarsınız.

1- Yeni gelen uygulamadıki sürelerin bazıları doğru bilgiyi vermiyor ve çıkıp tekrar yeni eklene kısma girildiğinde değerlerin bazılarını farklı gösteriyor örneğin VIP süresini yakaladım ben farklı değerler alıyor ve yanlış değerler.

2- Top hasarlarında cilalı tüfek ağzı ve isabet arttırıcı petle sabit sıkarken şimdi oynamalar oluyor arada ve pet değiştirdiğinde eski petin özellikleri duruyor aksamalar var.

3- Pet yemlerinde sorun oluştu.Sistemin yanına gidiyorum bana 600 sıkıyorken %10 az hasar peti yemliyorum daha az sıkacağına atışı fazlalaşıyor 700 sıkmaya başlıyor pet yemlerinde işlevsizlik ve olağandan farklı bir denge oluşmuş durumda doğru çalışmıyor.

Benim yakaladığın hatalar şimdilik bunlar farklı yakalayan varsa not düşebilir.Umarım en kısa zamanda bu ve bu gibi hatalar düzeltilir.Keyifli oyunlar herkese.

2. 59SoNeR59

59SoNeR59 User

resetten sonra etkinlik anahtarları silindi karaborsada gözüküyor ama oyun ekranında yok

3. ZooM

ZooM User

anahtarların gorunusu kaybomadı efendim yanlışınızın var oyun ekranından gemim ve depo derseniz anahtarlarınızı goruceksınız

4. reşitbaba

reşitbaba User

Resetten sonra Pedimi Yemledim pedin tüm özellikleri gitti 25k canı var pedin timsah pedini kullanıyordum %15 zırh 25.000 HP ped yemi kullandım 25.000 HP artacağına azaldı acil şunun düzeltilmesi lazm

5. oyundan çıkıp tekrar girin düzelecektir

6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

bazin sorunlar vardir yetkililer iletildi.

Hastasıyızzz_DeDe bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.