reset

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve HaLaskar_TR tarafından 10 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyundaki 21 haritasındaki sorun bu kadar cabuk cozulebılıyorken itemlerin gemiye yansıması nasıl 2 ay veya daha uzun bır sure gecırıyor bu nasıl alakasızlık üstüne adalardakı buglarda işin cabası tamir olayı nasıl bir anda 15-20 milyon tamir eder bu konuların cevapları ne zaman otomatık yerine alakalı bir şekilde yapılacak merak konusu doğrusu

atlas66 bunu beğendi.
  2. Efendim yanlış düşünüyorsunuz bence ne bu öfke ya bi destur çekin

Bir kodda ufak bir nokta virgül hatası bu kadar soruna yol açıyor bu kadar zaman güüzel oyun oynadıkki uzun soluklu oyunlar bu kadar başarı gösteremiyorken sıkıntılı bir dönemde birazda sabretmeyi öğrenelim bu nedir bu öfke lütfen bence tavrınızda yanlışlık var :D şahsi fikrim @Bigpatron admin görse kızar yani

3. bak dostum ıyı guzel hos dıyorsun bende programcıyım yazılımdan cok iyi anlarım o dediğin virgüller vs öle olmuyor sana ufak bır ozet gecım once programını yazarsın gozden gecırırsın sonra calıstırırsın eğer hata varsa alt kısımda veya hangı programdan yazdıysan orda hatanın kaynağını gösterir bu olay böledir şimdi şuna gelelim bu öfke nedir . Bu öfke 2 aydır hem supportla gorusmenın ve hemde forumda sureklı otomatık cevap vermenın ofkesıdır batırabılecegın kısılere sırf kartal gozu ve hız taşı yok diye batmak artık koyuyor sıkıntıda burda baslıyor . ben bu oyunu 2006 hazirandan beri oynuyorum bır cok etkınlık bır cok hata gordum ama hıcbırı bu kadar uzun surelı olmadı @Bigpatron admin kızar demişsinde insan mağdur olunca ınan fazla dusunemıyor anladın yinede cevap atmışsın teşekkürler. benim tek beklettım oto cevap veya aynı cevaplar yerıne hani şu sorundan kaynaklı duzelmıyor dense bıle ne support ne forum 1 tane dahı mesaj yazmam olay bu

atlas66 bunu beğendi.