rampa&sektans

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~Borealis~~ tarafından 5 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gemide rampa şuan 4/6 sektans 3/6 barutluk 1/6 elit köle aldım ve yaklaşık 3-4 saniyede bir kez gülle atıyorum özel haritadan 20 günlük %5 hasar var 4600-5000 vuruyorum sizce rampayı sonraya bırakıp sektans yapıyımmı kale indirimindede rampayı yaparım bi akıl verirmisiniz :)

2. full elit top 7 saniyede sıkar elit köle yüzde 40 hızlandırır 4.2 saniyede sıkarsın ama rampa 4. seviye ise 1 saniye daha hızlandırır böylece hepsi ile 3.1 saniyede sıkıyorsun şuan. rampayı 4den 6 yaparsan 2.7 saniyede bir sıkarsın böylece birim zamanda yaklaşık yüzde 15 daha fazla vurmuş olursun. sekstant ı ise 3den 6 yapsan bile kazancın sadece yüzde 3 luk vuruşun artar. seçim senin.tabi yukarıdaki değerler elit köle ile hesaplandı. köle olmazsa bu kadar fazla fark olmaz ama yine de rampa çok daha iyi.

3. ayrıca kale açacaksan sakın şimdi ne açacaksan bekle.

4. tmmdır kale indirimini bekliyecem zaten :)

MALOGAL bunu beğendi.
  5. doğru yoldasın dostum :D

6. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

yardımınız için teşekkür ederim.