Ramazan Bayramı Herkez İçeri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .Dumlupınar tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ramazan Bayramımız Server içinde etkinlik olarak kutlansın mı?

1. Evet, Bayramımız kutlanmalı

oy sayısı 13
    92,9%
  2. Hayır, zaten etkinlik mevcut

oy sayısı 1
    7,1%
  1. Sayın Bigpatron ve diğer forum adminleri hepinize merhaba.

11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi sonlardırmaktayız ve bizler için onem arz eden Ramazan Bayramı içerisine giricez. Sizlerden Ricamız Gereken yerlere bunu iyi şekilde idrak ettirmeniz ve bununla ilgili deniz haritalarında bi etkinlik görmek istiyoruz. Bu birnevi Türkiye Cumhuriyetinin böyle anlarda onurlu bi sekilde temsil etmektir. Hangi din meshep olursa olsun bizim saygımız daimdir. Eminim ki sizler de bugünün oneminin farkındasınız ve bunun için bi girişim yapıcaksınız. Bayramımızı ve türk egemenliğini herkeze duyuralım.

Buna istinaden bi anket düzenliyorum Tüm arkdaşlar katılmasını rica ediyorum etkinlik için bi fayda sağlıya bilir.

Şimdiden herkezin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum hayırlı bayramlar aziz milletimin aziz insanları..

Türkiye Cumhuriyeti

ŁปCCΔ ve weryy bunu beğendi.
  2. weryy

weryy User

Kesinlikle kutlanmalı eminm ki türk admnleri bunun hakkında baskı yapıcaktır. Sana da hayırlı bayramlar kardsm :)

3. acıkcası cok utandım bu durumdan, o kadar gereksiz konulara o kadar destekler verile bilirken bizim bayrammımız ya türk milletinin bayramı ve 3 kişiden baska kimse konuyla alakalı bile olmamıs. Sizleri kınamak isterdim o kadarıda fazla olur.

Konuyu lutfen kitleyin.

ŁปCCΔ bunu beğendi.
  4. Tragula

Tragula User

Elin kabak festivali bile için etkinlik yapılırken kesinlikle yapılmalı.Ama yapılmayacağını bildiğimiz için boşuna konu açmışsın.
    Ben yinede olumlu yönde oy veriyorum.