Rakiplerin parası

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 81ozturk tarafından 16 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 81ozturk

81ozturk User

Okuduğum diğer formlardan anladığım kadarıyla rakip parası sadece oynadığımız server değil bütün sunucu serverlerindeki sıralamanın sonucuna göre dağıtılıyor da !
    Bu sıralamayı nerden nasıl öğrenecez ? Başka birisinin forumuna yorum attım ama cevap gelmedi .

Heee birde sayın admin konuyu cevaplayinca kafaniza gore kilitlemeyin benim açtığm forumları itiraz yada tesekkur için yeni forumlar mı açayım ?

2. 81ozturk

81ozturk User

149/41857595 serverlerindeki sıralamada kaçıncı oldum öğrenebilir miyim nasıl öğrenirim her seferinde buraya yazıp zamanınızı almayim

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

lig ödüllerine gittiğiniz de server bölümün de en üst tarafta TUM SUNUCULAR mevcut oradan kontrol edebilirsiniz. maalesef forumdan kaçıncı olduğunuza bakamamaktayız supporta yazarsanız umarım bu konuda bir cevap alabilirsiniz. eğer cevap yeterli değilse yeni konu açabilir veya yeterli olduysa da BEĞEN butonunu kullabilirsiniz..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.