Rakiplerin Paraları sorun.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve turkpower-CHAT tarafından 9 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. üst lige atladım 4 rakip param vardı 0 landı bu nedemek oluyor ?

2. Lig sistemini iyi okumamışsın demek oluyor. Orada, bir alt lige düşme veya bir üst lige çıkma durumunda rakip paraları, elp sıfırlanır yazıyor. Geçmiş olsun :)

3. KAFADAR.1

KAFADAR.1 User

Senin yine 0. Ben rakiplerin paralarını harcayıp üst lige çıktım -2 oldu

4. Elp sıfırlanmıyor :D

5. yumi

yumi User

Bir alt lige inmek için ne olması gerekl?
    Bir alt lige sezon ortasında bile istediğiniz zaman inebilirsiniz. Üst lige çıkmak ya da alt lige inmek için belli bir bekleme süresi mevcuttur.

Not:
    İniş ya da çıkış yapmanız farketmez, böyle bir durumda bütün lig puanlarınızı ve yarışmacı paralarınızı kaybedeceksiniz ve üst/alt ligde sıfırdan başlayacaksınız.

ewet sadece lig puanları ve paralar sıfırlanıyor. ana elp puanı değil. ama konu lig düşme ve çıkma olduğu için arkadaş öyle yazmış.

6. Whoops

Whoops User

Elp'den kasıt sanırım lig puanı olmuş :)

7. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

arkadaşlarımızın dediği gibi gerekli açıklamalar forumda mevcuttu yapılabilecek birşey mümkün değil.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.